Power Tips för en 2006 Ford 4X4 Turbo Diesel

Det finns ett antal sätt att öka kraften i en Ford 4x4 turbo diesel. Om du funderar på att generera hästkrafter och vridmoment och är villiga att offra bränsleekonomi, det finns vissa metoder som dramatiskt kan öka hästkrafter. Men några power tips öka både hästkrafter och bränsleekonomi genom att låta motorn gå mer effektivt och bränna diesel mer fullständigt. Kall luftintaget

Dieselmotorer blanda uteluft med bränsle och komprimera den för att antända bränslet. Genom att låta motorn för att enkelt dra in kall uteluft, når motorn högre kompression i cylindrarna. Detta resulterar i bättre förbränning och mer makt utan att använda mer bränsle. Prestanda kallt luftintag tillåter motorn att enkelt dra in kallare luft utifrån. För 2006 Ford 4x4 turbo diesel, några exempel på företag som gör dessa intag system inkluderar K & N och Advanced Flow Engineering (AFE).
Tuners

2006 Ford turbo diesel har ett datachip som styr bränsle och luft-förhållandet i motorn. Dessa marker är förinställda på fabriken. Men det finns verktyg för att förändra dessa marker. En föreställning tuner berättar motorn att ändra bränsle till luftblandningen, till exempel, genom att injicera mer bränsle. Detta resulterar i mycket mer makt men på bekostnad bränsleekonomi. Två exempel på företag som gör tuners för en Ford diesel är Bully Dog och Banks Ström.
Kick-flöde Exhaust

Trycket att uttömma rökgaserna från motorn kommer från själva motorn. Detta kräver användning av motoreffekten att uttömma dessa gaser som annars skulle användas för att generera vridmoment. Därför minskar den energi som behövs för att trycka ut avgaser översätter till mer hästkrafter och vridmoment utan att använda mer bränsle. För Ford diesel du kan använda prestanda rubriker, en high-flow ljuddämpare och ett högt flöde katalysator. Du kan även installera en prestanda cat-back avgassystem. Dessa delar tenderar att vara dyrare än de andra power uppgraderingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96043.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.