Hur man bygger en snabb Golfvagn

Golfbilar är inte utformade för att fungera med en hög hastighet för att undvika skador på golfbanan gräset och själva fordonet, och att förebygga olyckor golfbil. Ändå golfbilar nu ofta används av golfbanan, såsom runt stadsdelar, flygplatser, gårdar, lagerlokaler och universitetsområden, som ett transportmedel. I sådana fall blir en golfvagn som rör sig på en sköldpadda tempo en källa till irritation och besvär för många människor. Lyckligtvis kan genomföra några enkla steg att golfvagnar att färdas i en snabbare takt. Saker du behöver
Stora däck
Låg utväxling satt
High-speed controller
Motor
Visa fler instruktioner
1

Reglera T -formad regulator som begränsar vagnens hastighet. För att göra detta, ta bort plasten som täcker på baksidan av sätet, lokalisera regulatorn (som är vanligt förekommande runt gasvajern), och ta bort den silver, tjock metall del i linje med metallstång placerades bakom det. Sätt plast som täcker ryggen när du är klar med justeringen. Enligt Golf Cart Catalog hemsida, kommer att justera spänningen på guvernörens fjädermekanism antingen öka eller minska din golfbil hastighet beroende på vilket håll du vrider.
2

ersätta de befintliga däck med större. Placera en domkraft under däcket och vrid det för att höja hjulet från marken. Använd en spärrnyckel att lossna lug nötter samt däck. Ersätt med större däck med bredare trappsteg. När detta är gjort, tätt fast muttrarna och få golvet jack off. Upprepa proceduren för att byta alla däcken. Enligt Golf Cart Catalog hemsida, större däck rullar längre med varje revolution och, förutsatt att varv per minut (rpm) förblir konstant, kommer att öka totalt sett övre änden, platt mark hastighet.
3

Ersätt fabriksmonterade gear set (med förhållandet 12,5:1) som ger en hastighet på upp till 14 km /h med en lägre utväxling set (8:1) som ökar hastigheten till upp till 20 mph. Följ tillverkarens anvisningar på bruksanvisningen för byte.
4

Installera en hög hastighet controller för din golfvagn som styr de elektriska pulser som skickas till bilens motor, som i praktiken reglerar dess hastighet. Tillsatsen av en sådan regulator kan lätt förbättra totala hastigheten samt bidra till mer vridmoment.
5

Installera en snabbare elmotor i din kundvagn med ett högre varvtal. Innan du köper den, mäta måtten på chassit för att se till att nya motorn är rätt storlek och passar väl in i det tillgängliga utrymmet.
6

bort övervikt från din varukorg. Onödiga delar av utrustning kan inkludera extra säten, fack, konsoler och vindrutan. Däremot kan ta bort objekt bortsett från dessa skadas prestanda golfbil och orsaka problem i sin funktionalitet senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86941.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.