Hur får jag fler hästkrafter från min 1991 Celica GT?

Den 1991 Toyota Celica GT tillhör den femte generationen (T180-serien) i denna populära japanska bil. Den Celica kombinerade sportig design och fanns tillgänglig i en mängd olika utföranden, däribland höga prestanda All Trac, som presenterade all-wheel-drive kapacitet. Det finns flera sätt att få mer hästkrafter från en Toyota Celica om du hittar den standard effekt saknas. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera ett friare flöde avgassystem och prestanda ljuddämparen. Detta är en av de vanligaste modifieringar som bilentusiaster gör i sina bilar och Celica är inget undantag. En större diameter avgaser kommer att hjälpa motorn andas bättre och producera mer hästkrafter. Det enklaste sättet att göra detta är att ta bilen till en ljuddämpare butik, där de kan tillverka en anpassad avgaser (som tar specialverktyg) som installeras i stället för lager avgaserna. Installera en prestanda ljuddämparen också.
2

Installera en kall luftintaget. Beståndet luft rutan på en Celica är relativt restriktiv. Byta rutan lager luften med en kall luftintaget kommer att leverera mer frisk luft till motorn och låt den göra mer hästkrafter. För att installera en kall luftintaget, öppna huven på din Celica. Avlägsna lådan lager luft där det är bultad till insugningssidan av motorn. Montera kall luft intag och större filter som kommer med intag kit där beståndet luftskåpet installerades.
3

Uppgradera elektroniken med en prestanda dator. Detta är särskilt effektivt på turboladdade versioner av Celica gillar All Trac, även om det också tillför hästkrafter till sugmotorer Celicas. Den Venom Control Module, till exempel, kan installeras av ägaren för betydande hästkrafter vinst och kan återföras till lager om ägaren föredrar.
4

turbocharge eller överladda motorn. Detta är ofta det mest effektiva sättet att få stora hästkrafter vinster ur en fyrcylindrig Celica motorn om den inte redan är turboladdad. En turbo eller kompressor bör installeras av en professionell butik för bästa resultat. Detta är också dyra och kan kosta flera tusen dollar eller mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95388.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.