Lastbil Ladder Rack Instruktioner

Om du äger en pickup och arbete i bygg en stege rack kan verkligen komma till hands Inte bara kan du spara stegar på dessa ställningar, men du kan lagra virke och andra material också. Dessa lastbilar montera på toppen av sängen av din pickup. Du behöver inte ha en mekaniker installera en stege rack som det tar mindre än en timme att installera det själv. Saker du behöver
Wrench
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

lägga enskilda delar av racket på marken. Du kommer att ha en bakre tvärslå, en främre tvärslån, en mellersta ribban, fyra ben, fyra fästen, fyra bedrail fästen och fyra stycken av övre skenan.
2

Doppa en bit av den medföljande tätningsmedlet på ändarna av två av de bästa järnväg bitar och skjut ihop dem. Kontrollera att metallpanelerna vid ändarna av skenan bitar linje med bultarna.
3

Använd din nyckel för att dra åt bultarna på panelerna järnväg arb och upprepa processen med de återstående två halvor av järnvägssystem bitar.
4

Montera den bakre tvärbalken över ändarna på skenorna och för in metallstift i hålet där tvärstången uppfyller rälsen. Säkra låspinnen med låset kvarstad. Bakstycket är avsedd att avlägsnas så att du kan enkelt ta bort stiftet när du vill ta bort det. Några tätningsmedel på de återstående ändarna av skenorna
5

Dab och montera den främre tvärslån på slutet. Montera stiften genom hålen där delarna ansluter.
6

Skjut de bakre benen i hålen på baksidan av racket. De skruvas i som en skruv och dra åt.
7

Montera främre tvärslån nära framsidan av racket och använd de medföljande metall klämmor på att fästa ändarna på vardera sida av racket.

8

Skruva frambenen i hålen på framsidan av racket.
9

Montera de medföljande fästen till ändarna på benen och använda din nyckel för att dra åt bultar runt fästena.
10

Placera en bedrail mount över ett hörn av din lastbil säng och borra hål genom monteringshålen och in i din bedrail. Sätt i skruvarna och använda din nyckel för att dra åt dem. Upprepa processen med de återstående tre hörnen.
11

Montera gallret över fästen så att framsidan av racket är över hytten på din lastbil och de fästen benet ansluter till bedrail fästen.

12

Använd de medföljande skruvarna för att ansluta fästen och stället säkras till trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86233.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.