Hur man installerar en strut bar på en Scion TC

Scion TC är en sportig kompakt bil från japanska biltillverkaren Toyota. Scion linje är inriktad mot yngre entusiaster som pris en höft bilder lika mycket som kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet. Scions ofta modifieras av sina ägare för mer prestanda. En av de vanligaste uppgraderingar är installationen av en strut brace. Ett stag stag bultar till toppen av den främre fjäderben torn och minskar chassi flex genom stagning toppar av strut torn vid kurvtagning. Detta i sin tur ger snabbare, mer känslig styrning och mer kvick-känsla hantering. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
platt skruvmejsel
Fjäderben stag
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre huven. Den strut brace på en Scion är bultad till toppen av strut torn med de tre muttrarna som håller staget i chassit. För att komma åt muttrarna, måste dock plastkåpan i motorrummet som täcker en del av de strut torn som ska tas bort.
2

Ta bort plastlock på bultarna som håller bladen Vindrutetorkare på . Ta bort skruvarna som håller torkararmarna på med en hylsa och ett spärrskaft. Dra torkararmarna bort. Ta bort clipsen som håller plastkåpan på plats med en skruvmejsel. Ställ kåpan åt sidan.
3

Ta bort de tre muttrarna ligger runt där den övre strut sticker ut genom chocken torn med en hylsa och ett spärrskaft. Ställ muttrarna där de inte blir missriktad.
4

Test-passa strut brace genom att skjuta fjäderben stag ned över tapparna att muttrarna var träs på. Varje ände av fjäderben stag kommer att ha hål som borrats i det som överensstämmer med de övre strut dubbar. Sakta stäng huven och se till att det inte finns någon interferens mellan huven och stötta, och att huven kan stängas helt.
5

Öppna huven tillbaka upp. Sätt tillbaka muttrarna som tråden på stagen på vardera sidan av motorrummet som nu också hålla strut montera på plats. Dra åt muttrarna ordentligt. Sätt tillbaka plastkåpan. Sätt tillbaka torkararmarna och muttrarna som håller dem på. Provköra din Scion och njuta av den förbättrade styrningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95345.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.