Inaktivera en Jeep Remote Starter

Fjärrstyrda förrätter har blivit en av de mest populära och viktiga tillbehör på fordon runt om i världen. Bland andra tillverkare, gör att Jeep dig att programmera och omprogrammera fjärrkontroller till bilens inbyggda sändare. Du kan också inaktivera dina fjärrkontroller om man går vilse eller om du vill programmera dem med en annan signal. Avaktivera din fjärrkontroll starter kan göras från din bil med enbart fjärrkontrollen själv och bilens tändningsnyckel. Instruktioner
Återställa koden
1

Ange din Jeep med din arbetstid Keyless remote och tändningsnyckeln i handen och stäng alla dörrar.
2

Tryck låset knappen på fjärrkontrollen fem gånger inom tio sekunder.
3

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till läge "RUN". Vänta på klockspel att sluta ringa innan du fortsätter.
4

Tryck och håll "Unlock"-knappen på fjärrkontrollen i fem sekunder och tryck på "Panik"-knappen medan du fortfarande håller "Lås upp".

5

Håll båda knapparna samtidigt i en sekund och släpp båda knapparna. Vänta på ringklockan för att indikera att programmeringen har återställts och du kan förvandla din bil av att avsluta sekvensen utan programmerade fjärrkontroller.
Inaktivera System
6

Se till att din bil är avstängd och att nyckeln inte är i tändningslåset.
7

bort streck runt tändningen och hitta vippströmbrytare sitter på systemets ledningar. Systemet kommer att ha fyra trådar, med ett spårat till motorn och en annan till tändningen.
8

Vrid vippbrytare från "On" till "Off" eller ta bort systemets ledningar från tändningen utlopp .
9

Byt streck runt tändningen och din fjärrkontroll starter kommer att inaktiveras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84183.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.