Hur öka hästkrafter på en 2004 Nissan Xterra

Sedan introduktionen 2000 har ett antal kraftfulla V6-motorer är parade med Xterra. Supercharged versioner som förbättrats avsevärt det totala resultatet av Xterra infördes 2003. Årsmodell 2004 Xterras fanns tillgängliga med fyrcylindriga, sexcylindriga och kompressormatade sexcylindriga motorer. Oavsett vilken typ av motor Xterra är utrustad med, små förändringar i bilens avgassystem, kommer luftintag och motorn programvara leda hästkrafter vinster. Saker du behöver
Performance chip
Kall luft intag
systemets prestanda avgassystem
Visa fler instruktioner
1

bort bilens fabriken luftintag och installera en kall luftintaget. Den kalla luftintaget kommer tillåta fordonet att producera mycket mer hästkrafter, eftersom den tillåter en större volym av kall luft att komma in i motorn. Förutom att låta motorn att producera mer hästkrafter, kommer kall luft intag ger bilen ett mer aggressivt sound vid acceleration. Förändra systemet luftintaget kommer att resultera i en vinst på upp till 14 hästkrafter.
2

Installera en eftermarknad systemets prestanda avgassystem. De större diameter rör av eftermarknaden system kommer att ge mindre motstånd i avgasflödet och leda till ökad hästkrafter. När den kombineras med installationen av en prestanda chip, kan en eftermarknad avgassystem ge ytterligare 14 eller fler hästkrafter. Medan själva installationen för avgaserna inte är alltför komplicerat, är det lämpligt för en fackman med tillgång till ett fordon hiss och svetsning för att installera systemet.
3

Installera en prestanda chip till bilens motorstyrenhet. Chipet kommer att ändra programvaran som styr motorn i syfte att öka mängden hästkrafter fordonet producerar. Medan chipet kommer märkbart att öka mängden producerad hästkrafter och prestanda, är det viktigt att notera att genom att ändra motorns programvara för att öka prestanda, kommer gasförbrukningen ökas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85482.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.