Hur öka hästkrafter utan att ändra topplock

Oavsett vilken typ av bil du kör, det finns ett antal delar och modifieringar än kan öka hästkrafter utgången på din motor. En sådan metod är att ersätta de cylinderhuvudena som möjliggör passage av luft in i motorn. Däremot kan ersätta cylinderhuvuden vara kostsamt och är en relativt svår modifiering. Det finns ett antal alternativ för personer som vill öka hästkrafter över sitt fordon utan att byta topplock. Instruktioner
1

Köp en prestanda eftermarknad kallt luftintaget att ersätta bilens fabriken luftintag. Eftermarknad kallt luftintag öka hästkrafter genom att tillåta mer luft att strömma in i motorn och kylning av denna luft mer effektivt. Installera en kall luftintaget är ett perfekt alternativ till att ersätta de cylinderhuvuden eftersom den inte kräver att ta bort eller modifiera motorn på något sätt. Den kalla luften intag ansluts enkelt till motorn och tillåter luften att passera igenom den. Byte av kall luft intag anses allmänt vara en av de enklaste och mest kostnadseffektiva prestanda uppgraderingar som kan göras till något fordon.
2

Byt bilens fabriken avgaser med en eftermarknad systemet. Avgassystem öka hästkrafter genom att tillåta varm luft att strömma ut från motorn på ett effektivare sätt, vilket reducerar den totala motortemperatur. Som med kallt luftintag, inte ersätter avgassystemet inte kräva avlägsnande eller isärtagning av motorn på något sätt. Men, det gör det kräver tillgång till undersidan av fordonet så professionell installation kan fortfarande krävas. Vidare, prestanda eftermarknaden avgassystem ökar motorbuller och CO2-utsläpp. Vissa stater har förbjudit dessa system så kolla din statens regler innan du utför denna modifiering.
3

Köp en kompressor eller turbo kit och anslut den till bilens motor. Dessa satser tvingar stora mängder luft i motorn vilket ger en enorm vitamininjektion. Trots att de är mycket svåra att installera för någon men en utbildad professionell, är fördelen med kompressorer och turboladdare som de ger en mycket större effektökning än vad som skulle vinna på att ersätta de topplocken. Nackdelen är att effektökningen kan vara så stor att andra aspekter av fordon, såsom bromsar, däck och fjädring, även kan behöva uppgraderas för att kompensera för den ökade makten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96007.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.