Camper Van Idéer

För familjer och alla som föredrar att inte rough det för mycket, är en husbil på väg att gå när man går ut för att umgås med naturen. Men mest tillverkade husbilar och husvagnar är ur den genomsnittliga familjens prisklass. Lyckligtvis finns det en mängd olika sätt som du kan skapa din egen husbil med en bil du har råd eller kanske ens äger redan. Truck Toppers och Camper Shells
p Om du redan äger ett bra medium-till-tunga lastbilar, är en lastbil topper konvertering van ett bra alternativ. Du kan ta bort topper när din lastbil inte används till lägret, sedan tillbaka den och ansluta den till el när du är redo för din jakt, fiske och vandring utflykter.
P Det finns två grundläggande sätt att gå med lastbilen topper husbil skalet. Du kan bygga din egen - ett bra val för en gammal lastbil och en gör-det-själv personen - eller så kan du köpa en snygg prefabricerade skal, som utformats speciellt för din lastbil och med ditt val av komponenter, från förråd utformad för dina sportartiklar till kylda fack för din färska fångst, till-eller utvändigt badmöjligheter. Addera Conversion Van

flesta människor som vill skapa en husbil går för omvandlingen van. Med ett höjt tak och många kit som finns på nätet för att lägga till komponenter, konverterade skåpbilar ger en massa alternativ. Även skåpbilar har mycket litet område, skulle du bli förvånad över hur många nödvändigheter kan införlivas - även badrum och duschutrymmen. Dessutom konverterade skåpbilar är billiga att värme och kyla och mycket lättare på gas än ens den minsta standard RV. Om du har ett mycket litet antal människor som planerar att dela detta utrymme, kommer denna typ av husbil fungerar mycket bra för de flesta.
Omräknat Skolbuss
< p> Om du har en stor grupp för att dra runt eller om du vill leva i din husbil, är en gammal konverterade skolbussen billig och rymlig. Det finns gott om plats i en för att skapa flera områden - ett kök, sovrum, matsal, även förvaring för motorcyklar eller en liten bil. I de flesta fall var gamla skolbussar välskött och bör vara i någorlunda bra form.

Storlek, är dock en allvarlig nackdel. Du kanske inte att kunna parkera den någonstans behöver du gå, och det kan vara svårt och dyrt att göra underhåll på den. Dessutom måste du uppgradera den med din egna ledningar, och du kanske måste lägga luftkonditionering till det också.
Decommissioned Ambulans
p Om du kan få tag på en, är den nedlagda ambulansen Husbil omvandling är en av de enklaste. Taket redan höjs, är inredningen rymlig, och det finns massor av trådar och eluttag i ryggen som kan snabbt och effektivt att konverteras till din användning. Dessutom har chassit och komponenter auto i van för att ta allvarligt straff. En nedlagd ambulans finns i flera karossutformningar från typ II-konvertering van till den mycket större typ III box-lastbil stil

. En snabb sökning på nätet visar upp massor av gamla ambulanser till salu, och de är förvånansvärt prisvärd. Det är inte en dålig idé, men för att ta några hemgjorda kakor eller en stor låda med munkar till en brandkår innan du köper en. Emergency förare under sin stillestånd är vänliga och uttråkad, och de är säkra på att få goda råd för dig om vad du ska leta efter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95263.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.