Så monterar du ett Winch på Bumper

En vinsch är en handdriven eller motordriven anordning för dragande eller dra som har en trumma med ett rep, wire eller kedja runt den. Om du gör en hel del off-road körning eller lever i en hårt väder klimat, kan en vinsch vara ovärderlig. En vinsch stötfångaren ersätter en normal främre stötfångare med en kraftig stötfångare på vilken en vinsch kan monteras. En vinsch stötfångare eliminerar behovet av en vinsch plåt när du installerar en vinsch på din bil. Dessa stötdämpare är fordonets specifika, så kolla med din fordonstillverkare att lära sig var att köpa en eftermarknad vinsch stötfångare gjord för din bil. Saker du behöver
vinsch stötfångare med monteringsverktyg
Wrench in
Hylsnyckelsats
Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1

bort fabriken främre stötfångare. Montera vinschen stötfångaren med hårdvaran kit specifik för din bil. Alla vinsch stötfångare kit kommer med vägbeskrivningar och hårdvara ingår.
2

Bolt fästena på ramen på din bil för att säkra stötfångaren med monteringsverktyg och följa vinsch stötfångare instruktionerna från tillverkaren. Underlåtenhet att följa tillverkarens anvisningar kan resultera i farlig vinsch fel eller skador på ditt fordon.
3

Täck bultar med gänga lås och skjut in dem i hålen på vinschen stötfångaren.

4

Thread bultarna i vinschanordningen.
5

Wire vinschen genom att fästa den levande röda tråden på vinschanordningen till den positiva sidan av batteriet. Säkra kabeln med ringen kontakt. Den svarta jordledningen måste fästas vid ramen av ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95996.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.