Hur man installerar Chevy Traction Bars

När ett fordon utrustat med bladfjädrar snabbt accelererar från en hållplats, rotation från motorn faktiskt vrider den bakre differentialen. Denna vridande rörelse lyfter ett av fordonets däck uppåt såsom Bladfjädern vändningar med differentialen. Vilka resultat är en brist på dragkraft vid lyft däcket. Traction barer är särskilt utformade för att minska denna vridande rörelse genom att hålla bladfjädrarna relativt rak. Lyckligtvis installera dragning barer på en Chevrolet är en ganska enkel process. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Identifiera komponenterna i dragning barer. Monteringskonsolen är i centrum av toppen av stången, svetsade på plats. Det finns fyra hål i monteringsfästet, genom vilka två U-bultar bild. På spetsen av varje dragstång är en gummi bit kallas en Snubber.
2

Placera en domkraft under differentialhus av Chevy, sedan höja fordonet med en domkraft. Placera en pallbock under varje axel bostäder, sedan sänka bilen på två pallbockar med domkraft.
3

Lift en dragkraft bar tills det vilar mot botten av bladfjädern , precis bakom bakhjulet.
4

Skjut de två U-bultarna genom dragning barens fäste. Observera att de två ändarna av varje U-bult är gängade. Trä i en enda mutter på varje gängad ände av U-bultarna. Dra inte åt muttrarna ännu.
5

Skjut Traction bar utmed bladfjädern tills gummit snubber ligger direkt under ögat av bladfjädern. Den "öga" är slutet av bladfjädern som kurvor i en cirkel,. Detta är vad säkrar den främre delen av bladfjädern till fordonets ram
6

Dra sedan fyra muttrarna på tips av U-bultar med en skiftnyckel, upprepa sedan processen för den andra bladfjädern
7

Lyft baksidan av Chevy med ordet jack och ta bort domkraften.. Sänk bilen till marken med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83536.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.