Min Volvo 850 går inte att slå över

Volvobilar i alla olika modeller och årsmodeller har tändning nycklar som används för att engagera bilens startmotor. Dessa knappar är vanliga tillbehör som vanligtvis inte ges en andra fast, utom när de slutar arbeta. Om din tändningsnyckeln inte går att slå över i centrala facket, måste du prova ett par saker för att få nyckeln arbeta igen från förarsätet. Instruktioner
1

Kontrollera att nyckeln sätts ordentligt genom att ta bort den och trycka det hela vägen i tändningslåset. Du kan också prova att stänga den hela vägen i motsatt riktning.
2

Jiggle nyckeln i tändningslåset och vrid ratten till både vänster och höger för att flytta däcken. Din bil kanske inte starta eftersom däcken har fastnat på sidan.
3

Kontrollera din bil skiftas ordentligt i parken och placera din parkeringsbromsen på att sätta dina däck i en inaktiv position. Du kanske inte att kunna starta bilen med dina däck i fel läge. Detta är särskilt viktigt om du är på en kulle eller fastnat på en trottoarkant.
4

Spray nyckeln och cylindern med ett smörjmedel för att försöka sätta in den och vrid det lättare.

5

bort panelerna runt tändningen cylindern för att se om det finns bitar hindrar cylindern från svarvning. Du kan lätt dyka upp panelerna med en platt blad och sedan pop dem igen genom att trycka dem på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85181.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.