Dodge RAM 1500 Fotstegskyddsstång Installationsinstruktioner

Side steg gör det mycket lättare att komma in och ut ur din Dodge Ram 1500. Ram ägare har ett val att installera fotsteg, steg biverkningar eller steg stigbygeln. De biverkningar steg är den vanligaste och allmänt komma i krom, rostfritt stål eller pulverlackerad svart. Installationen är ganska lätt eftersom bilarna är redan utrustade med hål i kroppen där man kan montera stegen. Rostfria sidosteg lyser som krom och kan lägga till utseendet på din lastbil. Instruktionerna nedan är för en 2008 eller nyare Dodge Ram regelbunden, quad eller crew cab. Saker du behöver
hylsa och spärrskaft
mutterdragare
Momentnyckel
Side steg installation Drill kit
(beroende på vilken typ av biverkningar steg du köper)
Visa mer Instruktioner
1

Samla och kolla alla material för att installera sido stegen. Installationen set bör komma med sido steg, konsoler, muttrar, bultar, plasthöljen och instruktioner. Genom att ligga ner under din förarsidans dörr och identifiera de två förborrade hål bakom
2

Start framdäcket. Dessa är de förborrade hålen i flaket för installation sidan steg. Hålen kommer att omfattas av en bit tejp och är ungefär en tum bred.
3

Ta bort tejpen från hålen och placera bulten och muttern plattan från din monteringssats i hålen du avtäckt bara. Dra plasten hållaren till stud plattan tills den är säker. Gör detta för båda hålen längst fram på förarsidan.
4

Fäst förarsidan fäste till stud plattorna du just installerat använda tillgänglig maskinvara från din monteringssats. Inte vridmoment inte denna hårdvara ner ännu.
5

Rada upp den andra tappen från fordonets front med rocker panel hålet och fäste slot. Sätt i bulten, bricka och låsbricka men igen, vridmoment inte detta ned hårt ännu.
6

Avlägsna bulten kroppen montera och fästa fästet fästet mellan kroppen fästet och kroppen mount regelaggregatet . Kroppen bulten ligger precis ovanför ditt huvud om du ligger i din lastbil tittar på de två stud plattorna som du installerat tidigare. Ta bort tejpen från den sista hålet på baksidan av
7

förarsidan passagerardörren, om du har en quad cab. Om du har en vanlig cab, avslöja den sista hela på baksidan av förarsidans dörr. Montera bulten plattan och dra åt hållaren tills det är säkert.
8

Fäst bakre bygeln och igen, radas upp nedre hålet på fästet med stud plattan och säker. Fäst stängerna Fotsteg till konsolerna och säkra med skruvar och brickor från ditt kit. När du är nöjd att allt är uppradade jämnt vridmoment alla bultar med specifikationerna på din instruktionsblad.
9

Upprepa steg 2 till 8 för passagerarsidan installationen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86456.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.