Hur man installerar en RSX Bakfjädring

Om bakvagnen på din Acura RSX visar tecken på fel, måste du installera en ny upphängningsenhet att bibehålla prestanda fabriken hantering och åkkomfort. Dessutom har många entusiaster väljer att ersätta mäldsuspensionen med en justerbar coilover system som sänker RSX markfrigången och ökade köregenskaper. Installationen är densamma i båda fallen. Men när du installerar en sänkt fjädring kit, också överväga att installera en justerbar camber kit, eftersom beståndet justerbarhet kan vara otillräcklig för omställning hjulet camber tillbaka till fabriken specifikationer. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckel
Socket förlängning
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Park ditt RSX på en solid, helt plan yta. Placera en domkraft under chassit nära den bakre hjulet och lyft i fordonets bakre del. Placera en pallbock under varje sida av chassit för att säkerställa att fordonet säkert stöds.
2

Ta bort de 10 klackarna som håller hjulen på axeln, lyft sedan hjulen bort från fordonet och set dem åt sidan. Öppna RSX luckan för att få tillgång till toppen av den bakre chock tornen. Addera 3

Ta bort skruvarna som håller fast mattan foder åt vänster och höger sida av den bakre luckan området. Du kommer att märka utbuktningar på vardera sidan av luckan området vilket hus de bakre chock tornen. Ta bort plasten panel från runt dessa utbuktningar genom att frigöra de plastclips. Detta ger dig tillgång till de övre bultarna Shock Tower.
4

Använd en hylsnyckel med en förlängning bifogas bort de två övre bultarna som håller toppen på varje bakre chock montering till RSX chassit. Ta sedan bort den stora bulten som håller fast botten av varje stötdämpare till suspensionen kontrollgruppen.
5

bort varje bakre uppskov församling genom att arbeta chocken gaffeln fri kontrollgruppen, sedan dra nedåt på chocken kroppen. Placera dina nya upphängningsaggregat i stället för lager-enheter. Sticka de övertrådarna Shock Tower genom rätt hål i chassit och sticka var lägre chock gaffel på armarna fjädring kontroll.
6

tillbaka de stock bultarna som håller de lägre chock gafflar till styrarmarna, liksom de fyra skruvarna som håller fast den övre chock tornet. Dubbelkolla att alla upphängningsbultarna tätt säkrade så att de inte kan lossna under stress av stötdämpning.
7

tillbaka den bakre luckan paneler och mattor. Installera de bakre hjulen och hjulbultar. Avlägsna domkraften från under chassit och lägre fordonet från golvet jack.
8

Kör din RSX till en professionell inriktning center och har däcket anpassningen justeras till fabriken specifikationer. Installera en ny fjädring allmänhet kastar bort däcket inriktning i förhållande till fordonet. Om de inte åtgärdas, kommer detta leda till dålig hantering prestanda och överdrivet däckslitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.