Hur göra min Honda Accord Look Cool

Om du ville ha en hot rod, men slutade med en Honda Accord, kan du letar efter sätt att anpassa överenskommelsen så att det ser coolt. Trots det är en sedan, finns det några tweaks och anpassningar som du kan göra för att din Honda Accord så att det sticker ut från resten av de avtalen som kan finnas i din parkeringsplats. Oavsett hur du definierar cool, kan du göra din Honda Accord mer representativ för din personlighet. Instruktioner
1

Tint fönstren av Accord. Bildelar butiker har normalt satser till nyans dina fönster på egen hand. Om du inte är bekväm att göra det toning så kan du använda en lokal butik auto anpassning i ditt område.
2

Byt ut shifter knopp, gaspedal och bromspedal i bilen med anpassade ettor . Bildelar butiker, såsom Pep Boys, säljer unika och coola shifter rattar och pedaler. Till exempel, kan du göra allt krom pedaler, få en skalle huvud som din shifter knopp eller ett ljus upp shifter knopp.
3

Installera en grund ljuseffekter kit på Accord. Sådana kit kan köpas från bildelar butiker och installeras på egen hand, eller så kan du betala för en installatör i butiken för att göra installationen.
4

Måla utsidan av Accord med en anpassad färg jobb, vilket du kan göra genom att ta bilen till en lokal bil måleri. Eller du kan hoppa måla bilen och fäst dekaler, såsom eld eller kinesiska symboler, till fordonet. Du kan också välja racing dekaler. Dekaler kan köpas på bildelar butiker.
5

Installera Honda racing platser i Accord. Priserna för sätena varierar eftersom många olika modeller och märken finns. Racing stolar kan köpas från butiker bil anpassning, såsom Andys Auto Sports, Din varm bil och Slick Car. Om du inte har erfarenhet av att installera säten själv, bör du låta en lokal butik göra installationen åt dig så att sätena är säkert installerad. Installation priserna varierar.
6

Byt fälgar med anpassade dem, som du kan få från en lokal däckverkstad eller bildelar butiken. Priserna varierar.
7

Sätt i en ny stereo och högtalare i Accord. Du kan även uppgradera till en satellit radio eller en in-dash navigationssystem om du vill spendera lite extra pengar. Bilstereo butiker brukar erbjuda installation för en liten avgift när du köper dina ljud uppgraderingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95990.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.