Hur man installerar en turbo kit på en 94 Accord

Oavsett din nivå av bil kunskap, installera en turbo utmanar de bästa mekanik. Den 1994 Accord inte erbjuder upp precis tillräckligt tillfälle för nybörjare och mellanliggande installatörer för att bygga upp en kraftfull, körbar motor, dock. Turbo kit finns för praktiskt taget alla Honda Accord modeller och kan oftast installeras i en enda helg med noggrann planering och uppmärksamhet på detaljer. Det är bra att ha en manuell Accord tjänsten hands när du installerar kit för att ge dig en referens för hur motorn ursprungligen konstruerades. Saker du behöver
3/8-tums enhet metrisk hylsnyckelsats
skruvmejslar, standard och Phillips
Automotive jack
Jack står
Drill
Plast cutter eller fintandad såg

Visa fler instruktioner Review bort onödiga delar
1

bort avgasgrenröret från bilen samt A-rör som leder in i katalysatorn.

2

bort luften rutan och insugningsröret, vilket leder in i insugningsröret.
3

bort stötfångarhöljet och regnet kjol under stötfångarhöljet att ge tillgång till nedre framför bilen. Detta kommer att vara nödvändigt för installation av intercoolern. Addera Orient Turbo
4

Följ anvisningarna som följer med turbo kit att korrekt orientera turbo på grenröret. Glöm inte att installera den nödvändiga packningen när bultning ner turbon. Kontrollera att oljan rinna montering på turbon är vänd i en nedåtgående position. för enkel installation, bör utloppsröret vara orienterad mot den plats där laddluftkylaren kommer att monteras.
5

Montera wastegate på grenröret, komihåg att använda de medföljande packningarna.

6

Montera ner röret från turbinhuset till katalysatorn. Med allt på plats, dra åt alla bultar installerade hittills.
7

Installera linjen olja foder i enlighet med instruktionerna i turbo kit. Den kommer att köra via en flätad slang från kompressorhuset till oljesumpen. Du kommer att behöva tappa ur oljan, sedan installera en T-adapter medföljer turbo kit till oljeavtappningsskruven. Härnäst kommer du att behöva borra och knacka på oljetråget för oljereturledningen. En borrmaskin och kran ingår i kit för detta ändamål. Montera de elektriska systemen
8

Montera bränsle och tändning management ledningar enligt den medföljande kopplingsschema
.
9

Installera MAP sensorn. Du hittar den på toppen av spjällhuset hålls på plats med två skruvar. Var noga med att undvika läckor här, som MAP-sensorn utlöser ljuset streck varning om den känner av en läcka.
10

Installera bränsleinsprutarna enligt de medföljande instruktionerna. Dessa bör vara enkel att installera och tar bara några ögonblick.
Installera Intercooler
11

Montera intercooler under främre fascia direkt i mitten av grill öppning. Monteringsläge blir uppenbart när du arbetar. Använd den medföljande hårdvara för att säkra intercoolern på plats.
12

Dra intercooler slangar runt utsidan av kylaren, sedan montera intercoolern. Gummislangen kopplingar passar tätt, så använd såpvatten för att hjälpa lätthet installation.
13

tillbaka stötfångarhöljet och lägre regn kjol, trimma bort överflödigt plast som är nödvändigt med en plast kniv eller en fin tand såg.
14

Fäst intercooler inlopp och utloppsrör till grenröret och turbo per medföljande instruktionerna, sedan fast bränsleledningen till inloppet av bränslespridare.
15

Montera luftfiltret och övriga beslag, så dubbelkolla ditt arbete innan du startar bilen. Se till att alla kopplingar är på plats, och att du kör minst 91 oktan bränsle innan bilens ursprungliga provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86238.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.