Instruktioner för installation av en 97 Intag Accord Air

En luftintag ersätter luften rutan och filter, vilket gör att mer luft i motorn när motorn körs. Luftfiltret ligger i en svart plastlåda på förarsidan av motorn. En tjock gummislang löper från toppen av luftlådan till toppen av motorn och som är ansluten till motorn genom en rund metallklämma. Den gummislang och luften box /Filtret måste avlägsnas innan du kan fortsätta med installationen av luftintaget i din 1997 Honda Accord. Saker du behöver
Skruvmejsel
Luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Accord och lokalisera gummislang och luft box. Öppna luft rutan genom att haka låsspärren på sidan och dra bort locket på lådan. Dra ut luftfiltret ur lådan, och leta fästskruvarna på botten av luft rutan.
2

Ta bort skruvarna från botten av luft box med skruvmejseln och lossa metall klämma ansluta gummislangen till motorn kontakten på övre delen av motorn. Dra gummislang från kontakten och stänga av motorn.
3

Anslut röret luftintaget till anslutningen på toppen av motorn och dra åt klämman med hjälp av skruvmejseln. Se till den krökta änden av luftintaget är i centrum av fläcken luftlådan befann sig i, som är vänd bort från motorn. Skruva fast filtret luftintag på änden av röret, och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84186.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.