Hur man installerar Vance & Hines Slip-ons på en Harley-Davidson Softail

Slip-on ljuddämpare är ett prisvärt alternativ till full avgassystem. De ger bättre prestanda, bättre bränsleekonomi och djupare avgaser ton än originalrören ensam. Vance & Hines kromade slip-ons finns i en rad olika stilar för Harley-Davidson Softails. Alla är installeras på samma sätt. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
5/16-tums nutdriver
7/16-inch och 1/2-tums kombination skiftnyckel
3/8-tums spärrnyckel
9 -tums ratchet förlängning
repande handduk, filt eller matta
3/8-tums socket
7/16-inch socket
1/2-tums socket
9/16-inch socket

Visa fler instruktioner
Stock Ljuddämpare Borttagning
1

Lossa, men ta inte bort klämmorna värmeskölden klämmorna som håller halsdukar på huvudet rör och avgas flänsmuttrar från topplocket flänsar.
2

Skruva loss bultarna huvudet fläns som håller ljuddämparen på ljuddämparen fästet. Skjut lager halsdukar bort av varje huvud rör. Paketera dem i en låda med skyddande emballage.
3

Avlägsna klämmorna lager avgaser och ställ dem åt sidan för att återanvändas med de nya ljuddämparna. Addera Install Slip-ons
4

Tvätta händerna innan du installerar de nya slip-ons. Ta bort de nya ljuddämparna och värmesköldar ur förpackningen och placera dem på en ren, jämn yta såsom en filt, en handduk eller en bit av mattan.
5

Skjut lager avgas klämmor på ljuddämparen kropp. Se till att muttern är åtkomlig efter slutförd installation. Skjut halsdukar på näsan av huvudet rören
6

Fäst halsdukar till ljuddämparen fästet -. Per diagrammet i anvisningarna - använda de medföljande sexkantsbultarna och muttrarna och brickorna . Dra inte åt bultarna vid denna tidpunkt.
7

Dra avgasfläns muttrar på cylindrarna. Se till ljuddämparna är nivån. Dra ljuddämparen bultar. Dra åt klämman som håller ljuddämparen på huvudet röret. Följ schemat ingår med instruktioner att skärpa slangklämmorna. Skjut slangklämmorna in de klipp som är inuti sköldar ljuddämpare värme. Säkerställ skruvskallarna kommer att vara tillgängliga efter slutförandet av installationen.
8

Skjut värmesköldar på ljuddämparen organ per diagrammet medföljer instruktionerna. Se till ljuddämparen är försänkt en tum i värmeskölden. Vrid den tills den nedre kanten av värmeskölden är i läget klockan 6. Dra åt slangklämmorna. Kontrollera avslut av alla de delar av avgassystemet. Dubbelkolla anläggningen för att säkerställa att alla komponenter är tillräckligt åtdragna. Rengör de nya rören med krom vax, krompolish, alkohol eller ammoniak innan motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85387.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.