Hur man installerar ett Prosport Boost Gauge

Turboladdade motorer är utrustade med turbo och intercooler system som tvingar tryckluft i motorns cylindrar, väsentligt öka vridmomentet och hästkrafter utgång. Du kan vara säker på att turbon fungerar tillförlitligt och på sin optimala nivå av prestanda genom att installera en boost mätare i bilen, såsom de som tillverkas av Prosport. Installation av denna enhet låter dig övervaka turbo prestanda under normal körning drift. Uppgifter såsom maximal uppsving tuning och öka läcka felsökning kommer att bli mycket lättare att åstadkomma genom att övervaka Prosport avläsning boost mätare. Saker du behöver
Prosport Laddtrycksmätare kit
spår pod
Säkring avdragare
Säkring knacka
eltejp
kryssmejsel
sidavbitare
Sax

Visa fler instruktioner
1

Koppla kablarna bilbatteriet innan du installerar din boost mätare, eftersom de flesta Prosport boost mätare kräver skarvning i lager bilens elsystem för att driva mätaren funktionen ansikte belysning.
Sida 2

Montera Laddtrycksmätare montering pod. Det finns många universella gauge skida tillgängliga från eftermarknaden tillverkare som kommer att acceptera din Prosport boost mätare. Dessa installera allmänt via Phillips-skruvar på insidan A-stolpe, instrumentpanel eller ratt lock. Eftersom gauge pod installationen varierar beroende på tillverkare och utformning av kapseln, se principskiss för just din mätare pod vid montering.
3

Montera Prosport Laddtrycksmätare i framför gauge pod, routing sin tryckledningen och elektriska ledningar ut från baksidan av kapseln. Fäst mätaren i kapseln genom att trä på den medföljande gauge pod ansikte.
4

Leta interiören säkringsdosan, vanligtvis monterad ovanför förarsidan fotutrymmet. Ta bort plastkåpan, och använda layouten diagrammet på omslaget för att lokalisera säkringen stock strålkastare. Detta är den bästa säkringen att utnyttja för att driva din Prosport Laddtrycksmätare, eftersom det gör att mätaren belysning ansikte att sätta på och stänga med lager strålkastarna.
5

Använd ett verktyg för säkring avdragare för att försiktigt ta bort beståndet strålkastare smälta och ersätta den med en säkring kran. Dra boost trådtjocklek belysning till säkring kranen plats. Använd tråd strippor för att ta bort cirka 1/2-tums av isoleringen från änden av belysnings tråd, och sätt in den exponerade änden ordentligt i säkring kranen kabelanslutning. Ytterligare säkra anslutningen genom att linda den med eltejp.
6

Leta någon av Phillips-skruvar monterade i fordonets chassi nära säkringsdosan, som ofta används för att säkra säkringsboxen själv. Dessa är lämpliga jordning källor för din Prosport mätare. Lossa skruven tills den sticker flera trådar ur chassit, rutt laddtrycket trådtjocklek marken till skruven och linda den exponerade änden av jordkabeln runt halsen på skruven. Refasten skruven i chassit, och se till att jordkabeln är ordentligt med huvudet på skruven.
7

Tuck överskott Laddtrycksmätare ledningar ur vägen, till exempel bredvid säkringsdosan, och fast den med eltejp. Sätt tillbaka plastkåpan säkringsdosan.
8

Dra uppsving övertryck linje i motorrummet genom att mata den genom hålet i brandväggen för beståndet bilens kabelstam. Generellt finns det flera lager tråd passager genom brandväggen, den mest praktiska är åtkomlig från förarsidan fotutrymmet området. Mata alla överskjutande uppsving övertryck linje i motorrummet så att det inte hänger löst i foten väl området.
9

Använd en sax för att klippa spjällhuset linjen undertrycket i hälften. Detta är gummi som förbinder spjällhuset till resten av den turbo vakuum trådsystem. Anslut vardera änden av snittet vakuum linjen på T-kontakt medföljer Prosport mätare. Dra boost linje övertryck till T-kontakten och skjut den till den återstående anslutningen. Kontrollera vakuumledningarna ordentligt anslutna till T-kontakten för att undvika boost läckor.
10

Anslut kablarna bilbatteriet. Starta bilen och kontrollera att mätaren ordentligt läser laddtrycket. Slå på bilens belysning på och av för att se till att Laddtrycksmätare belysning tråd är rätt ansluten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87063.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.