Hur man driver ett Trailer Winch

En vinsch använder en kraftfull elmotor att dra i en kabel. Detta är användbart för att dra tung last, såsom fordon, snöskotrar, på en trailer säng. Vinschar ofta installeras på framsidan av vagnen och måste kopplas till fordonets batteri för ström. Den befintliga släpvagn elförsörjning är olämpliga för denna uppgift eftersom trådtjocklek är för liten för att bära de nödvändiga mängderna av ström för att driva vinschen motor. Saker du behöver
Trailer vinsch kabelsats
Buntband
Wrench
Visa fler instruktioner
släpvagnskablage
1

Lossa positiva och negativa elektriska anslutningarna på vinschen med en skiftnyckel. Skjut svarta varma trådens ringförbindelsedon från släpvagnen sele över den positiva polen på vinschen och dra den tillbaka ned. Skjut den vita jordledningen ring terminal över den negativa terminalen på vinschen och dra åt den.
2

Kör tråden längs ramen för trailern till släpets tungan. Lämna tillräckligt med tråd för att utöka kopplingen till bilen med lite slack för att möjliggöra förflyttning mellan trailern /fordonet anslutning, men inte så mycket tråd att tråden drar ut på vägen.
3

Fäst tråden på tungan med flera buntband. Fäst den lösa kabeln längs dess hela körning med buntband.
Vehicle Wiring
4

Öppna den främre huven på bilen och lossa de positiva och negativa polerna på batteriet . Skjut den svarta heta tråd från bilens kabelnät över batteriets röda pluspol och dra åt den. Skjut den vita jordledningen ring terminal över den negativa batteripolen och dra åt den.
5

Kör tråden under fordonet längs en av rambalkar. Fäst tråden i ramen med buntband.
6

Fäst selen fordonets kablage till dragkrok på baksidan av fordonet med buntband.
7

Skjut trailer vinsch kabelsats sele i bilens mottagare när du vill förse vinsch med makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87509.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.