Konvertera fem lampor Wire Trailer till en fyra nätadaptrar Connector

Körning med släpvagn är en drivande utmaning eftersom den extra vikten och längden tenderar att minska den totala bromsning och vrida förmågor. Ett sätt att minska den ökade risken är att ha operativa släpvagn ljus, samt separata bromsar för en stor släpvagn. En fem-wire släpvagn sele ger energi för signal, positionsljus och bromsljus samt elektriska bromsar trailer. Om du bogserar ett lätt släpfordon som har inga bromsar, kanske du vill byta från ett fem-väg till ett fyra-polig kontakt, vilket eliminerar tråd för de elektriska bromsar. Men statens krav för släpfordonsbromsar varierar, så du bör se över reglerna om högsta tillåtna släpvagnsvikt utan broms innan du kopplar din. Saker du behöver
fyrvägs trailer sele
kabelskalare
skarvförbindning
Tänger
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Klipp av änden kontakten från fem-vägs trailer kabelnät lämnar så mycket tråd som möjligt.
2

Strip 1/4-tums av isoleringen från ändarna av grönt, gult, brunt och vita trådar med kabelskalaren. Tejpa slutet av den femte tråden.
3

Anslut de fyra färgade kablarna till motsvarande fyra-vägs sele ledningar med rumpa kontakter. Dessa verkar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa en tight passform.
4

Wrap varje förbindelse i elektriska band, sedan linda alla fem trådar tillsammans.
5

Test släpets lampor med cykling genom broms, signal-och markör lampor på bilen och se trailern svarar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86895.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.