De 1999 Dodge Ignition Key slås inte

Startnycklar används för att starta nästan varje fordon, och nycklarna till dessa bilar kan ibland fastna i ett läge i tändningslåset. Med olika 1999 Dodge fordon, kommer ett fast tändningsnyckeln betyda att du inte kan starta bilen eller lastbilen. Du kan ta ett antal steg för att felsöka detta problem, och du bör kunna förvandla din nyckeln i tändningslåset för att starta bilen som vanligt. Saker du behöver
Spårskruvmejsel eller tråd
Visa fler instruktioner
1

Sätt ditt shifter ordentligt i "Park" läge. Om din bil inte är i parken, kommer din tändningsnyckeln inte vända i cylindern.
2

Vrid parkeringsbromsen på om du är parkerade på en kulle eller på ojämn mark. Om dina hjul flyttar, kan du vara oförmögen att vända bilen på, och parkeringsbromsen gör att du kan se till att hjulen är stilla.
3

Vrid ratten hårt i både riktningar. Detta gör att du kan räta ut däcken om de pressas för långt i endera riktningen, vilket kan ge dig möjlighet att flytta bilen till "Run" läge med tändningsnyckeln.
4

Infoga en skruvmejsel eller en tråd i tändningslåset för att vara säker på att ingenting har fastnat i det som hindrar dig från att trycka på tändningsnyckeln i hela vägen.
5

bort panelerna runt tändningen cylindern för att se om det är något som begränsar cylindern från att vrida hela vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85105.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.