Användarinstruktioner för en TriPac i hytten Climate Control APU

Om du tillbringar många timmar under dagen kör din diesel truck - och många timmar på natten, sover eller vilar i hytten mellan resor - en TriPac In-hyttklimat Kontroll och Alternative Power Unit (APU) kan hjälpa till att hålla dig bekväm. Det kommer också att minska den mängd bränsle du förbrukar medan du gör det. När denna enhet är installerad för att arbeta med din bil, kan du använda direkt kontrollpanelen inne i hytten för att justera den inre temperaturen. Instruktioner
1

Tryck på "ON /OFF"-knappen på vänster sida av styrenheten som helst, att vända klimatkontroll APU på eller av. Värmeenheten körs automatiskt från din lastbilens batteri när du först slår på enheten. För att växla till APU makten, tryck APU "ON /OFF"-knappen på högra sidan av styrenheten, för att köra bort av reservkraft.
2

Tryck på "Mode"-knappen för att växla mellan luftkonditionering, värme eller fläkt-läget. På vänster sida av styrenheten, kommer du att se en indikatorlampa bredvid etiketten för det läge du använder för närvarande. Addera 3

Tryck på "Fan Speed"-knappen för att ändra styrkan av fläkten, om du har valt "Fan"-läget i steg 2. Genom att trycka på denna knapp en gång för att öka hastigheten från "Off" till "Low". Trycker igen växlar till "Medium" och en mer tryck kommer att växla till "Hög". Tryck på knappen en gång till för att stänga av fläkten.
4

Tryck knapparna "Up" och "Down" pilarna på kontrollen för att justera temperaturen. Den aktuella temperaturen visas på skärmen. När din temperatur är vald, kommer enheten att driva på för att kompensera för förändringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96397.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.