Hur man lägger Body Mounts på en lastbil

De flesta lastbilar är byggda med en kropp-on-frame konstruktion. Sängen på lastbilen är bultad direkt till ramen, men att minimera vibrationer, är hytten separeras från ramen genom en serie av gummibussningar, kallas kroppens fästen. Över tiden, gummit i dessa fästen försämrar, kommer hytten börjar sänka i höjd, och vibrationerna från motorn blir mer utbrett. Att byta ut fästena är en engagerad process, men kan göras hemma. Saker du behöver
Måttband
Jack
6-tum lång träkloss, ca 1 fot lång
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter kroppen monterar

Visa mer instruktioner
1

Mät placeringen av hytten på ramen med hjälp av måttband och dokumentera dessa mätningar. Notera avståndet mellan rocker i hytten och ramen samt avståndet mellan hytten och marken.
2

skruva isär kroppen fästen från ena sidan av lastbilen med 1/2- tums Ratchet och uttag. Det finns organ fästen under kärnstöd i fronten och minst två på den sida under hytten. Placera träblocket på domkraften och ställa domkraften i linje med en kropp fäste. Lyft domkraften tills träet blocket når bottnen av hytten, sedan fortsätta stöttning tills det finns cirka 1 till 2 inches mellan toppen av den gamla hyttfäste och botten av hytten.
3

Skjut ut den gamla hytten montera och infoga ersättare mount. Sänk domkraften och upprepa processen för nästa hyttfäste på den sidan. När alla av dem är klar, löst bult hytten tillbaka till ramen och använda måttband för att säkerställa att fordonet inte ändrade från sida till sida i processen. Om det gjorde det, trycka eller dra hytten tills det kommer i linje med varandra.
4

Upprepa processen för den motsatta sidan av hytten. När alla mätningar verifieras, drag åt alla bultar hyttfäste använder en 1/2-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95185.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.