Hur man reparerar en Turbo

För oerfarna mekaniker eller låg bil entusiast, reparera en turbo kan verka komplicerat. Men de vanligaste problemen är enkla och relativt billiga att åtgärda. Att ha en tydlig bild av problemet är nyckeln till att göra en turboladdare reparation framgångsrikt. Saker du behöver sälja Grease trasor
Rengöringsmedel
Turbo Toolkit Review Turbo montering
Boost controller våren
Oil dräneringsledning
Tillverkarens servicemanual
Show Mer Instruktioner
1

Rengör turbo exteriör med en kemtvätt lösningsmedel. Var noga med att torka bort fukt när du är klar rengöring.
2

Rengör luftkanalen och ersätta elementet som ansvarar för luftrening.
3

Dra åt eventuella kompressor-till-intag kanalanslutning som har fått löst.
4

Ta bort alla främmande föremål som har lämnats in i kompressorhuset eller kanalarean. Rengör bostad, eftersom det kan mildra eventuella kol uppbyggd.
5

Byt luftfiltret. En smutsig luft-rengöringssystem kan ofta orsaka läckage olja sigill på eller i närheten av kompressorn.
6

Attune oljenivån i vevhuset till den nivå som rekommenderas i tillverkarens manual.
7

Kontrollera slangar som leder in och ut ur turbon. Det kan finnas vissa hinder, ofta orsakar buller. Efter kontroll dina slangar, sätt tillbaka klämmorna ordentligt.
8

Kontrollera fjädern som är ansluten till det uppsving styrenheten. Under våren kan bli sliten med tiden, vilket innebär att maximal effekt reduceras. Under våren kan lätt bytas ut genom att följa instruktionerna som följer med det. Kontrollera din linje oil drain för att se om det är igensatt
9

, vilket är en vanlig orsak till en bullrig turbo. Titta och se om det rinner oljan är tjock eller liknande slam, vilket sannolikt indikerar ett hinder i raden. Man byter bara linje oljan rinna med en del från en återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94879.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.