Hur du installerar ett Pinion Stop

Ett drev stop håller drevet i en bil starter på plats så det kan vända rack som startar bilen. Ett drev och kuggdrev stopp kan skadas med tiden, vilket kommer att hämma starten från korrekt funktion. Ställa in ett nytt drev stopp måste ta bort bilen rusar och ratt paneler kolumnen för att komma åt startmotorn. Generellt, är installationen enkel och kräver endast ett fåtal vanliga verktyg. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Glidmedel
låsringen tång
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på plan yta i ett område där du är bekväm att arbeta. Pop öppna huven och koppla bort de negativa och positiva kablar batteripolerna.
2

Lokalisera och skruva ur de fyra skruvarna som håller instrumentpanelen panelen på plats under ratten med en Philips skruvmejsel och ta bort panelen . Lossa skruvarna till ratten kolumnen panel med en Philips skruvmejsel och ta bort panelen.
3

Skruva ur de två skruvarna på startmotorn fästet med en Philips skruvmejsel och dra i startsnöret ut dess montering.
4

Ta ledningen fältspolen från terminalen på solenoiden genom att lossa fästskruven med en Philips skruvmejsel och uncoiling tråden från dess fäste.
5 < p> Ta bort de två skruvarna montering av solenoiden med en Philips skruvmejsel och ta bort solenoiden från startmotorn.
6

Ta bort de två skruvarna som håller start huset på plats med en Philips skruvmejsel och ta bort höljet till komma drevet stopp.
7

Spraya en liten mängd smörjmedel runt drevet stopp, pinjong ring och utgående axel splines.
8

Pull drevet stoppringen mot starterns koppling, grepp låsringen hittade direkt vråla ringen pinion stop med snap-ring tång och dra bort startmotorn axeln.
9

Skjut drevet stoppa starter axeln. Skjut en ny pinion stopp på starter axeln och fäst den på plats med en ny låsring.
10

ihop starter, byt panelerna och anslut batteripolerna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96726.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.