Hur ersätter nycklar & nyckelbrickan för en 1999 Mercury Grand Marquis

1999 års Mercury Grand Marquis har nyckellösa funktioner som gör att du kan programmera upp till fyra olika fjärrkontroller eller nycklar till din bil. Även om sändaren är installerat i din bil genom generalagenten, kan du programmera fjärrkontroller eller nycklar själv på bara några minuter. Om du har förlorat ditt transponder nycklar eller nyckellösa fjärrkontroller du kan få extramaterial från återförsäljare eller genom att köpa samma märke fjärrkontrollen som den sändare som du har installerat, och sedan programmera dem med följande procedur. Instruktioner
Keyless Remote
1

Ange din bil och vrider om nyckeln i tändningslåset från "Off" till "Run" positionen fyra gånger i fyra sekunder, avslutar den "Run" position efter den sista cykeln.
2

Tryck på valfri knapp på din Keyless fjärrkontroll inom 20 sekunder och vänta låsen att cykla för att indikera lyckad programmering.
3

Upprepa föregående steg med ytterligare fjärrkontroller för att programmera dem till systemet också. Addera Tändningslås
4

Sätt en fungerande nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge och tillbaka till "Off".
5

Ta ut nyckeln och sätt en andra fungerande nyckel inom fem sekunder.
6

Vrid den andra nyckeln "On "och sedan" Off "och ta bort den andra nyckeln.
7

Sätt din nya nyckeln i tändningslåset inom tio sekunder och vrid den till läge" RUN ".
8 < p> Lämna nyckeln i "Run" läge för en sekund och vrid det tillbaka till "Off". Vänta på säkerhet ljus för att lysa upp i tre sekunder och programmeringen kommer att slutföras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84790.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.