Hur man installerar en hätta (Hood) emblem på en Jaguar

Jaguar bilar är vackert utformade bilar som kräver uppmärksamhet ... speciellt från vandaler! Det är väldigt vanligt att folk kräng av Jaguar leaper från huven på bilen. Tyvärr kör en ersättare huvprydnad oftast för $ 160! Men det finns ett annat alternativ om du äger en S-Type eller X-Type. Du kan köpa en Growler märke på Internet för ca 40 kronor, och installera det på Leapers plats. Growler märken används istället för leaper om europeiska Jags (hood ornament är olagliga i Europa). Följ stegen nedan för att framgångsrikt ta bort basen, och förbereda din bil för att ersätta märke. Saker du behöver
Dental Floss Sida 2 plastskrapor eller 4 Plektrum
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och ta bort den stora bulten under bas (du kanske kan göra det med din hand). Stäng huven
2

småningom kila plastskrapan (eller plektrum) under basen (uppifrån) för att skapa en liten lucka. Lämna skrapan fastnat under basen, så att gapet är utsatt.
3

Ta en bit av tandtråd och skjut den under bas (via lucka från skrapan). Obs: Du kommer att stöta på ett hinder ca 2/3 av vägen genom basen. Det är en liten bit metall som passar in i ett annat litet hål på huven för extra stabilitet.
4

nu att limmet har brutits, placera en annan skrapa på botten av basen. Använd de två fastnat skrapor och pop basen bort kåpan.
5

Avlägsna överflödigt lim och rengör det omgivande området. Huvan är nu redo att installera märket. ** Bara dra pappret på baksidan av märket och pop på plats ** Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82932.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.