Hur man målar Objektiv Tail Light

Bakljus linser kan målas av flera skäl, bland annat för att ändra färg eller förnya den befintliga färgen. När du ändrar färgen på bakljuset, se till att du kolla med lokala lagar och förordningar, eftersom vissa områden inte tillåta färgade eller rökt-out (svärtade) baklyktor. Rött bakljus färg kan hittas på någon bil butik. Specialty färger kan behöva beställas via en katalog eller på nätet. Vanlig färg kommer inte att fungera eftersom det inte kommer att tillåta ljuset att synas genom färgen. Saker du behöver
skiftnyckel och skruvmejsel
Maskeringstejp
Vass kniv
Sandpapper
tvättsprit handdukar
Papper
Bakljus måla
klarlack

Visa mer instruktioner
1

öppna bagageluckan eller bakluckan för att komma till bultarna bakljusen på fordonet. Använd en nyckel eller hylsa och spärrskaft för att avlägsna baklyktor. Vissa bakljus på äldre fordon kan fästas med skruvar. Kom ihåg att koppla bort ledningar anslutning.
2

Placera bakljusen på en bit kartong eller annan plan yta som kan målas. Se till att måla i ett väl ventilerat utrymme.
3

Sand bakljusen med 1200-grit sandpapper och vatten om de har målat tidigare eller har tjocka eller flagnande rester på dem. Om inte, kan du hoppa över det här steget.
4

Torka bakljusen ned med hushållspapper och gnugga alkohol för att avlägsna sliprester och rengör ytan så att färgen ska fästa ordentligt.

5

Place maskeringstejp över alla områden av baklyktor som inte behöver måla, liksom den omvända ljus eller blinkers om de är inbyggda med dina bakljus. Placera tejpen över dessa vita eller gula sektioner och sedan använda en vass kniv att trimma runt dem och ta bort överflödig tejp.
6

Spray två tunna lager färg på bakljus, väntar på ca 10 minuter för varje skikt att bli klibbig. När dessa är torra, spraya ytterligare två tunna lager av klarlack måla. Låt all färgen torka för en hel dag innan du installerar lamporna på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83333.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.