Hur man får bättre räckvidd på My Keyless Entry

Hela poängen med ett nyckellöst system för inresa är att kunna styra låsen från ett avstånd från fjärrkontrollen. Om du behöver stå nära bilen för fjärrkontrollen att fungera, du får inte mycket nytta av din nyckellösa låssystemet. Den vanligaste orsaken till minskad operativ avstånd av fjärrkontrollen är låg batterispänning. Byta batterier är lätt nog, men efteråt måste du programmera fjärrkontrollen till systemet. Saker du behöver
Paperclip
ersättningsbatterier
Visa fler instruktioner
1

Öppna batteriluckan på baksidan av fjärrkontrollen. Wedge ett gem mellan batterierna och fjärrkontrollen för att ta bort dem från sina positioner. Efter avlägsnande ett batteri, blir det lättare att ta bort den andra.
2

Hitta storleken på batterierna du behöver genom att läsa den från toppen av batteriet. Titta på diagrammet på batteriluckan som förklarar vad sätt att installera batterierna och sätt i de nya batterierna i kammaren i enlighet med diagrammet.
3

Placera nyckeln i tändningslåset cylindern och slå på tändningen från "Off" till "Run" läget åtta gånger inom 10 sekunder så nyckeln hamnar i läge "RUN". Dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta att bilen har gått "programmeringsläge." Tryck på valfri knapp på keyless inresa fjärrkontrollen inom 20 sekunder. Dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta fjärrkontroll har programmerats i systemet. Vrid tändningsnyckeln till "Off" och ta ur nyckeln ur cylindern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95865.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.