Hur man installerar en Flip Down TV Forum

Installera en flip-down-TV är en av de viktigaste lång resa tillägg du kan lägga till din bil. Installationen är inte så svårt som det kan verka, eftersom projektet kräver gemensamma hushållet verktyg och tar bara cirka en timme att slutföra. Genom att ta bort overhead takbelysning, kan du använda samma kablar som driver takbelysning för att driva din flip-down-TV så att du inte behöver köra några extra sladdar. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin knacka lite
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Wedge den platta chef skruvmejsel under basen av takbelysning och ge skruvmejseln ett kvarts varv för att lossa upp anslutningen. När du kan passa dina händer i taket rymden, bort takbelysning för hand. Koppla bort kablaget från takbelysning och stoppa upp den i taket.
2

Håll fästet upp till taket och använd en snickare kniv för att spåra runt fästet för att skära headliner av bilens tak. Avlägsna headliner under fästet för att minska vibrationer i TV. Ta bort fästet från taket och dra ut kablaget ut från taket hålet. Trä kablaget genom slitsarna i konsolen.
3

Håll konsolen tillbaka upp till taket och borra ett hål i varje hörn med hjälp av en borrmaskin med en maskin kran borr. Maskinen kranen borrskäret skapar gängade hål som håller skruvarna på plats. Fortsätta borra genom konsolen i taket, men inte borra genom taket.
4

in fästskruvarna genom hålen i fästet och dra åt dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Anslut kabelstammen i TV. Skjut TV på fästet tills TV låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96071.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.