Hur man installerar Warn 8274 Jeep Vinschar

En Warn vinsch 8274 är ett viktigt verktyg för off-road entusiaster. När du är ute på leden, långt borta från den närmaste staden, behöver du ett sätt att frigöra din Jeep om det fastnar. Om du har en vinsch, kan du fästa sin vajer till ett fast föremål, och sedan använda sin elmotor för att dra i tråden och flytta din jeep. Installera 8274 på din jeep kräver en specialiserad stötfångaren med ett fäste för att gå med vinschen till fordonet. Saker du behöver
Ratchet /Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Varna främre stötfångare kit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de sex skruvarna som håller Jeep stötfångare till fordonets ram med en spärr. Dra stötfångaren framåt från jeep, släppa den från sitt fäste.
2

Alight den Warn 8274 främre stötfångaren till aktiemarknaden stötfångarens fästhål. Fäst Varna till Jeep med hårdvaran tas bort från beståndet stötfångaren. Dra åt bultarna till 40-45 fot-pounds av vridmoment.
3

Fäst genomgången till framför stötfångaren s VINSCHMONTERING med de fyra skruvar, låsbrickor, tillhandahålls och nötter. Dra åt till 45-50 fot-pounds av vridmoment.
4

Placera vinschen på fästet så att dess fyra hål justera. Fäst den på fästet med fyra bultar, låsbrickor tillhandahålls och muttrar. Dra åt bultarna till 45-50 fot-pounds av vridmoment.
5

Placera vinschen s växelspaken i neutralläge och styra vajern genom genomgången. Säkra vinsch krok på änden av repet med skruv, bricka och förutsatt mutter.
6

Fäst solenoiden monteringsplattan på vinschen med fyra bultar, brickor tillhandahålls och muttrar. Fäst solenoiden på monteringsplattan med de fyra bultar, brickor och muttrar. Dra dessa åtta skruvar till 45-50 fot-pounds av vridmoment.
7

Ta den gula och blå kabeln från solenoiden och koppla den till den matchande färgade terminalerna på vinschen. Skjut ringkopplingskretsen över bulten och fäst den med muttern.
8

Kör den röda kabeln från solenoiden och den svarta kabeln från vinschen genom den främre grillen av Jeep. Guide tråden längs Jeep kropp till batteriet. Tillbaka batteriterminalerna bultar av och sy fast den röda kabeln till den positiva polen och den svarta kabeln till den negativa polen. Fäst terminal bultarna ner.
9

Säkra lösa kablar med buntband. Se till att de inte stör driften av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86918.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.