Performance Uppgraderingar för TDI Jetta

Det finns ett antal sätt att öka hästkrafter, vridmoment och bränsleekonomi i en Volkswagen Jetta TDI. Det mest praktiska av dessa eftermarknaden uppgraderingar förbättrar modulen prestanda kontroll, lägga till en kall luftintag och minska avgas motstånd. Andra, mer kostsamma uppgraderingar inkluderar propan injektion, vatten-metanol insprutning och förbättrade bränsleinsprutningar. Vissa uppgraderingar minskar bränsleförbrukningen men öka hästkrafter och vridmoment, medan andra uppgraderingar öka hästkrafter och bränsleekonomi. Prestanda Moduler

prestanda moduler förändrar de elektroniska signalerna från Jetta centrala datorn att öka hästkrafter. Modulerna arbeta i ett antal olika sätt, men de flesta av dem att öka mängden bränsle som sprutas in i motorn, vilket ökar hästkrafter. Performance Control moduler är lätta att installera och normalt kostar mellan $ 500 och $ 700.
Luftsug

Kall luft är tätare än varm luft. Eftersom dieselmotorer drivs genom att komprimera luften snabbt att antända dieselbränsle; injicera kallare luft in i cylindern kommer att resultera i en högre kompression och mer intensiv brännskada. Eftersom den extra kraft som produceras av det ökade lufttrycket, och inte genom att lägga till extra bränsle, kallt luftintag öka Jetta TDI prestanda och gas körsträcka. Det finns intag tillgängliga för Jetta TDI från AFE Power (etapp 2 Si) och AEM (del 21-493B) för runt $ 500 i november 2010.
Exhaust Systems

Performance avgassystem förbättra ett fordons prestanda genom att minska mottryck på motorn. Blåser avgaser från motorn behöver kraften från kolven. Genom att minska den kraft som erfordras för att trycka ut avgaserna, slösar motorn mindre energi, vilket förbättrar hästkrafter, vridmoment och gas körsträcka. AFE Ström gör en CAT-back avgassystem för Jetta TDI som enligt AFE, ökar prestandan med 7 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95835.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.