Hur man programmerar en General Motors Keyless Entry

General Motors har nyckellösa kapacitet på nästan alla sina bilar, och denna teknik kan programmeras och omprogrammeras hemma utan hjälp av någon återförsäljare eller fordonsindustrin butik. Programmering av fjärrkontroller kan göras på bara några minuter på din GM bil, och en gång programmerade du kommer att kunna använda fjärrkontrollen för att låsa eller låsa dina dörrar, pop din stam, låter ditt överfallslarm och även starta bilen om bilen har en automatiska starter. Instruktioner
1

Sitt i förarens äta av din GM bil och satte nyckeln i tändningen.
2

Stäng alla bilens dörrar och använda vänster hand att trycka och hålla ner "Unlock"-knappen på förardörren. Gör detta med din högra hand på din nyckel i tändningslåset och vara redo att hålla fliken igenom följande steg.
3

Förvandla din nyckel i tändningslåset från "Off", två klick till höger till "On" läge, vilket är knappt slå på bilens startmotor. Cykla tillbaka nyckeln till "Off" och sedan tillbaka "On" och "Off" en andra gång.
4

Släpp på "Lås upp"-knappen på dörren och lyssna för låsen för att automatiskt utlösa på bilen.
5

Håll låset och knappar låsa på fjärrkontrollen inom 20 sekunder för att programmera dem till den öppna sändaren. När programmerad, kommer låsen cykeln igen och du kan dra nycklarna ur tändningen för att stänga programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84404.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.