West Virginia Färgtoning Law

Bil fönster är tonade för någon av flera skäl från medicinsk till estetik. I West Virginia fönster nyanser måste följa flera statliga lagar för att reglera skuggan, reflektionsförmåga och färg nyans jobb. Skuggning
p Alla sidor och bakre nyanser fönster måste tillåta mer än 35 procent av ljuset igenom. Den främre vindrutan kan tonas endast längs de 5 inches. Om bakrutan är tonad, så bilen måste ha sidospeglar på både förar-och passagerarsidan.
Reflektivitet

Återspeglingen måste vara under 20 procent och tillämpas endast till sidorutan toning. Främre och bakre fönster kan inte ha reflekterande egenskaper.
Color

Rött, gult och gult fönster nyanser inte är tillåtna i West Virginia.


certifiering och klistermärken

Fönster toning film måste certifieras i staten. Om filmen inte är certifierad i West Virginia, då det inte kommer att passera statlig inspektion. Efter en godkänd besiktning är etiketten placeras mellan filmen och glaset, vilket indikerar att bilen är lagliga gatan.
Brott

Out-of-state förare är undantagna från de lagar, under förutsättning att bilen är registrerad i ägarens hemviststat. Om en bil är registrerad i West Virginia och fann i strid med lagen, kan ägaren laddas med en förseelse och upp till en $ 200 böter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85066.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.