Hur till Öka Hästkrafter i en Ford F-150

Ford F-serie pickup infördes först i 1948 med Ford F-1. Det återstår i produktionen - från 2010 - med olika trimspacklingar. F-150 representerar normen, fullstor version av Ford F-serien och är den mest sålda modellen i sortimentet. Främst på grund av populariteten av lastbilen, det finns ett brett utbud av eftermarknaden delar tillgängliga för F-150. Många av dessa ökar den hästkrafter av fordonet. Instruktioner
1

Installera ett prestationsbaserat eftermarknad kallt luftintaget att ersätta Ford F-150 fabriken luftintag. Luftintaget systemet ansvarar för att ta in luft från utsidan, kyla och kanalisera den till motorn. Performance-eftermarknaden kallt luftintag utföra dessa uppgifter mer effektivt, och ytterligare luftflöde ger en ökning av hästkrafter i lastbilen.
2

Installera ett prestationsbaserat eftermarknaden avgassystem att ersätta Ford F- 150 avgassystem. Avgassystemet är ansvarig för att rikta den varma luften av motorn för att bibehålla optimal motortemperatur. Performance-eftermarknaden avgassystem är bredare och mindre restriktiv, vilket möjliggör ökad luftflöde och öka hästkrafter av lastbilen.
3

Installera en elektronisk styrenhet i din F-150: s färddator. Vissa äldre modeller av F-150 inte har inbyggda datorer, och därmed denna prestandauppgradering är inte ett alternativ. ECU programmera datorn ombord, som övervakar och styr olika motor funktioner för maximal prestanda. Detta ökar avsevärt hästkrafter av fordonet.
4

Installera en lustgas-system oxid injektion. Lustgas insprutningssystem ansluta till bränsleledningen av F-150, och injicera ett skott av lustgas i bränslesystemet när ett spaken dras eller en knapp trycks ned av föraren. Även lustgas system gör ingenting för hästkrafter och vridmoment när inte aktiv, ger de en enorm, kortsiktig effekt uppsving när den aktiveras.
5

Installera en forcerad induktion kit. Forcerad induktion kit finns i två olika varianter, kompressorer och turboladdare, båda ger en massiv hästkrafter ökning genom att tvinga stora mängder luft i motorn. Forcerad induktion kit är mycket dyra och mycket komplicerat att installera, och de i huvudsak se över hela prestandan av fordonet. Andra uppgraderingar, t.ex. bromsar och däck, rekommenderas att följa en forcerad installation induktion kit av säkerhetsskäl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95859.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.