Hur man ansluter Motorcykel elektroniska tillbehör

Det finns flera sätt att ansluta tillbehör för motorcyklar. Platsen används för att ansluta sådana tillbehör beror på typen och strömstyrka efterfrågan för de produkter som installeras. De flesta motorcyklar har bestämmelser för att lägga till tillbehör. Det är viktigt att ansluta tillbehör till kopplade kretsar så att de inte kommer att köra ner batteriet när motorn är avstängd. De totala ampere måste vara kända innan du ansluter tillbehöret till det elektriska systemet. Strömstyrkan i systemet bör inte överstiga säkring strömstyrka när objektet läggs till den totala. Saker du behöver
Wire Strippor (tillval) katalog vanlig skruvmejsel (tillval) katalog stjärnskruvmejsel (tillval) katalog Set med 1/4-tums skiftnycklar (tillval) katalog Set med 1 /4-tums uttag (tillval) katalog 1/4-tums Ratchet (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Anslut tillbehöret säkert i sin rätta plats. Planera rutten för ledningarna för inte bara estetik, men för säker routing till anslutningspunkten.
2

Se instruktions manualen för tillbehör för information om watt och ampere.

3

Connect positionsljus eller en radio till en 20-amp smält krets. Om bruksanvisningen för cykeln inte är tillgänglig, det finns en skylt nära säkringsdosan som anger vad kretsarna säkringarna fungerar. De flesta cyklar har två trådanslutningsdon under stolen konstruerad för att fungera ljus (extra lampor för estetik) eller en radio, som både låg-strömstyrkan poster. Dessa är inte konstruerade för att arbeta strålkastare eller varselljus.
4

Anslut alla jordkablar direkt till ramen eller motorn. Täcka marken anslutningar med flytande eltejp för att skydda anslutningarna från elementen. Testa tillbehöret för att kontrollera att den fungerar ordentligt. Om inte, kontrollera kabelanslutningar för att se till att tillbehöret är anslutet till rätt krets och att marken är ordentligt jordad (ingen smuts, färg eller annat ämne som blockerar jordledningen från vidröra metallen).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83467.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.