Hur öka hästkrafter på en Chevy Blazer

Chevrolet Blazer är en serie av truck-baserade stadsjeepar som tillverkades mestadels med bensinmotorer. Du kan öka hästkrafter av dessa motorer med några enkla bolt-on delar allmänt tillgängliga på alla Biltema. En genomsnittlig bakgård mekaniker kan förbättra hästkrafter i en Blazer i ungefär en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
8mm tändkablar
Högpresterande tändstift
Syntetisk motorolja
Visa fler instruktioner
1

Byt tändstift med "hetare" typer genom att vrida varje plugg moturs, och sedan fästa den nya kontakten i hålet i medurs riktning. En plugg med en högre värme sortiment kommer att förbättra prestandan, och beståndet värme intervall på Blazer är fyra på en skala från ett till fem. Kallare pluggar kommer att förbättra ekonomin motorväg bränsle, men kunde lämna avlagringar, eftersom de vanligtvis är för kallt att bränna effektivt.
2

Byt tändkablar med bredare kärntyperna genom att dra tråden från dess anslutningar, då ersätta den med den nya kabeln. De lager 6mm eller 7mm tändkablar på Blazer kan ha dela eller sprucken med åldern och kommer inte att överföra energi så effektivt som de högpresterande kablar. Addera 3

Byt motorolja med en syntetisk varumärke genom att vrida avtappningspluggen på oljetråget i en moturs riktning, sedan försegla avtappningspluggen och fylla motorn till rätt nivå med syntetisk olja. Filtret kommer också att kräva ersättning, som oljor är inte kompatibla. Den syntetiska oljan kommer att minska friktionen i motorn och kan ge dig så mycket som 10 procent mer hästkrafter.
4

Byt luften låda eller filter med en öppen del stil genom att ta bort luftslangen, luft box och sensorer, och sedan fästa en ny öppen inslag kit till luftintaget. En öppen elementet filter kommer att tillåta mer luft in i inloppet, vilket skulle kunna öka motorns effekt avsevärt. Modeller med en MAF-sensor kan kräva speciella fästhål i nya slangar eller snorklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83260.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.