Hur man installerar ett Dinan Chip

Dinan tillverkar högpresterande delar, inklusive datachips, för BMW bilar. Genom att installera en av dessa marker, kommer din BMW uppnå minst en 45-hästkrafter ökar och en större maxgränsen. Detta ökar bilens effekt band och höjer högsta möjliga hastighet för varje växel. Guvernören som reglerar toppfarten är också elimineras, vilket gör att bilen att nå sin fulla hastighet potential. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
jordningsband
Liten, platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens bränsle tanken är fylld med minst 91 oktan bensin. Chipet är en högpresterande chip, och lägre oktan bränsle gör att bilens timing att vara avstängd.
2

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Koppla alltid bort batteriet när du arbetar på en bils elsystem.
3

Öppna handskfacket, och leta reda på datorn som ligger i den övre delen av facket.
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna i locket och locket.
5

Använd en hylsnyckel för att ta bort de fyra 10 mm bultarna som håller datorn på plats. Du kan dra ner datorn för att komma åt det, men det är fortfarande ansluten till ledningsnätet. Dra tillbaka metallklämma på selen för att koppla datorn
6

. Hitta ett lågt statiskt läge att arbeta på datorn.
7

Bifoga en jordningsband till handleden och ett jordat föremål för att förhindra att datorn skadas av statisk elektricitet. Det är också en bra idé att placera datorn på en gummimatta medan du arbetar med den.
8

Ta av bakstycket genom att lyfta upp plastflikarna som håller den på plats. Inuti kommer du att se två kretskort staplade ovanpå varandra.
9

Visa framsidan av datorn och märker pluggen där ledningsnätet fäster. Tryck de två plast flikarna på sidorna av kontakten inåt medan du försiktigt bända ut den övre kretskortet. När fri från fallet, kommer styrelsen fortfarande vara ansluten till datorn med bandkabel. Var noga med att inte placera belastningen på kabeln. Du bör nu se litet chip du vill ersätta, som skyddas av ett plasthölje.
10

Använd en liten, platt skruvmejsel för att bända upp sidorna på plastskyddet för att ta bort det. Använd skruvmejseln för att bända chippet ur hållaren.
11

Anslut Dinan chip i uttaget. Se till att fördjupningen på chipet i linje med inbuktningen på den återstående kretskortet. Knäpp plastkåpan på plats igen.
12

Byt kretskort du bort, och knäpp datorns tillbaka bakstycket.
13

Re-fästa kablaget till datorn och försätta datorn i stället.
14

tillbaka de fyra bultarna och ersätta luckan och dess skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96446.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.