Hur man öka hästkrafterna i en 2001 Honda Civic EX

Civic är en kompakt bil som produceras och designad av Honda. Det erbjöds först 1973 och är fortfarande i produktion och med 2010. Civic har utvecklat en betydande eftermarknad efter på grund av dess pris, tillförlitlighet och övergripande popularitet. Många av de eftermarknaden delar tillgängliga för Civic är av prestanda sorten, vilket innebär att de förbättrar makt, hantering eller andra aspekter av Civic totala prestanda. Instruktioner
1

Byt Civic s mäldsystemet luftintag med en prestanda eftermarknad luftintag systemet. Detta kommer att förbättra luftflödet till motorn och även hjälpa till med motorkylning som, i sin tur, kommer att förbättra hästkrafter av fordonet.
2

Uppgradera fabriksinstallerade headers med prestanda eftermarknaden rubriker. Detta kommer att förbättra luftflödet från motorn till avgaserna, vilket också hjälper till med motorkylning och gasrespons. Eftermarknad rubriker ger en måttlig hästkrafter uppsving på egen hand men är mest effektiva när det paras ihop med en eftermarknad avgassystem.
3

Byt Civic avgassystem med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Detta kommer att förbättra luftflödet från rubrikerna och låta varm luft för att lämna bilen snabbare, förbättra motorns temperatur och prestanda. Observera att detta kommer att göra bilen högre och också öka CO2-utsläppen.
4

Installera en prestanda chip i färddatorn. Den färddator kontrollerar och hanterar motorns funktion, och en prestanda chip anpassade-tunes motorn för prestanda snarare än ekonomi, öka hästkrafter i Civic.
5

Lägg ett lustgas-system. Dessa system injicera lustgas i bränsleledningen vid en knapptryckning, vilket ger en kort men massiv explosion av makt. De är idealiska för dragracing applikationer.
6

Installera en kompressor eller turbo kit. Kompressorer och turboladdare tvinga fram stora mängder luft till luft /bränsleblandningen i motorn, vilket ger en stor hästkrafter ökning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95815.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.