Hur man ändra färg på gummi

Gummi är en populär täcker och beskyddare för många objekt, inklusive bilar och standard hushållsutrustning. Den är mjuk, böjbar och stark, vilket gör den unik bland polymerer och beläggningar. På grund av dess kemiska sammansättning, fäster standard latex och oljebaserade färger inte täcka gummi väl. Speciella rengöringsmedel och färger används för att ändra färgen på gummit. Den färdiga produkten ska se ut gummits naturliga färg. Saker du behöver
Tape
tidningen
Tvål och vatten
avfettning
Pensel
Primer
Vinyl färgämne eller färg
Visa fler instruktioner

1

Ta bort alla gummi från objektet den är på innan målningen processen. Tape tidningssidor till en tabell för en arbetsplats som är ren och kommer inte att påverkas av färgen. Placera gummi bitar på bordet.
2

Rengör alla gummi bitar med tvål och vatten. Låt dem torka grundligt. Rengör gummi bitar med ett avfettningsmedel för att avlägsna alla spår av olja och fett från gummit. Låt gummit torka ordentligt.
3

Måla ytan av gummi bitar med en primer beläggning gjord speciellt för vinyl produkter. Primern hjälper färgen följa gummiyta. Om färg och gummi har färger som skiljer sig dramatiskt, tystar primern gummits originalfärg att minska färgskikt nödvändiga. Låt gummit torka helt.
4

Måla gummi bitar med en vinyl färgämne eller färg. Detta är vanligtvis i sprej-kan bilda och bringas att vidhäfta till objekt som vinyl och gummi. Spraya bitarna jämnt och låt dem torka. Det kan ta flera lager färg för att uppnå den färg och tjocklek du önskar. Vinyl dye också är gjord för att vara flexibel om gummi bitarna flytta eller böja. Låt färgen torka ordentligt innan du lägger en annan päls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87402.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.