Hur du väljer rätt temperatur för HID lampor

Högintensiv-utsläpp belysningssystem, eller HID-enheter, producerar betydligt mer ljus i bilar jämfört med traditionella halogenlampor. Bestående av en rad delar, inklusive en lampa, ballast och tändare, producerar en HID strålkastare fixtur ljus som varierar beroende på den specifika kelvin rating av glödlampan. Du kan ändra färgen på ljuset dina HIDs urladdning genom att välja en lampa med en annan kelvin betyg. Den kelvin rating av glödlampan avgör inte utgången, bara färgen på ljuset. Lampor med högre kelvin betyg producerar faktiskt lägre lumen i syfte att ge en mer färgat ljus. Instruktioner
1

Bestäm ditt mål med att använda en HID belysning. Många människor installerar HID kit för att anpassa utseendet på sina bilar, med den extra ljusflöde är sekundärt. För dessa människor, kommer hög kelvin lampor producerar extremt märkbar blå, rosa eller lila belysning. HID lampor med en kelvin rating av 10.000 eller högre kommer att producera djupt färgat ljus som kommer att vara djupblå vid 10.000 kelvin, ramp upp till Deep Purple på 30.000 kelvin.
2

Välj ett lägre kelvin lampa till få ljust vitt ljus som liknar det som finns på fabriken HID system installerade hos många av dagens bilar om du funderar på att maximera den totala ljusflöde på din HID-system. Factory system tenderar att vara i 4000 kelvin området, så att välja en glödlampa i 4.000-till-5 ,000-kelvin sortiment kommer att producera maximalt ljus med en skarp vit färg som har en touch av blått.
3

Rådgör med din statens lagar. HID-system regleras av koder statliga fordon, av vilka många kan strålkastarna endast vara gul eller vit färg. Köra en hög kelvin lampa kan bryta mot trafikreglerna i ditt område, utsätta dig för trafiken stannar av brottsbekämpningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87330.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.