Hur att svetsa ett Montering till en vattenpump

Hot rodders och andra bil hobbyister behöver ibland ändra delar för att passa specifika behov. Beroende på dina behov för att anpassa en bildel som en vattenpump, kan du svetsa en passande på plats. Dessa kopplingar kan variera från gängad eller gängade stången till anpassade konsoler. En koppling finns typiskt att stödja en fästvinkelns eller att hålla en tråd eller andra lösa objekt bort från de rörliga delarna av vattenpumpen. Så länge det inte negativt påverkar vattenpumpen, kan du svetsa bara om någon passande till det. Storleken på beslaget kan göra svetsen lite utmanande, men en erfaren svetsare ska kunna skräddarsy en vattenpump som behövs. Saker du behöver
Fitting
Vattenpump
Welder
Clamp
Svetshjälm
Svetsning förkläde
Svetsning handskar
Visa fler instruktioner

1

Placera fästet på vattenpumpen. Hitta den yta där du vill ha den passande permanent svetsas. Torka montera armaturen för att kontrollera att det verkligen är där du vill att det ska vara.
2

Kläm fast montering på plats. Använd klämman för att fästa kopplingen till vattenpumpen. Se till att det inte kommer att röra sig när du börjar svetsa den till vattenpumpen.
3

Ta alla säkerhetsföreskrifter innan svetsning montering. Don all din personliga skyddsutrustning. I detta fall måste du sätta på din svetshjälm, svetsning förkläde och handskar svetsning. Du måste skydda dina ögon från bländande ljus och din hud och kläder från gnistor.
4

Förbered svetsaren för användning. Denna process beror på din typ av svetsare. Oavsett om du använder en elektrisk svetsare eller en gas svetsare, följ instruktionerna som medföljer din specifika svetsare. Om du använder en elektrisk svetsare, måste du klippa jordledaren till vattenpumpen för att slutföra svetskretsen.
5

Svetsa passande till vattenpumpen. Peka på svetstråd eller annan svetsning lager till korsningen. Kör en sträng runt omkretsen av basen av kopplingen. När du är klar svetsning montering till vattenpumpen, ta bort svetsstaven eller lager från den färdiga svetsfogen. Ta bort klämman från armaturen och lägga undan alla verktyg och material som används när du är klar med dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87667.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.