Så här ändrar en Polo Mk3

Den tredje generationen VW Polo infördes 1994 och tillverkades fram till 2000. Till skillnad från Golf-modellen som Polo delar mycket av dess komponenter, var det aldrig importerades till USA The Polo är en mindre version av VW Golf och är känd som en "SuperMini." Med sin ringa storlek och låga vikt är den Polo underhållande att köra och bränslesnål. Den Polo kan också ändras till en mer unik bil. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
skyddsutrustning (skyddsglasögon, handskar)
Visa fler instruktioner

1

Installera eftermarknaden hjul. På grund av den begränsade storleken på Polo, kommer det lager med hjul och däck som finns på den lilla storleken också. Installera bredare hjul och klibbigare däck gör att bilen ser bättre och bättre grepp. Tänk på att du kanske inte vill gå större än en 16 eller 17-tums hjul.
2

sänka fjädringen. Installera styvare och lägre fjädrar parat med prestanda chocker kommer att förbättra en Polo hantering samt uppgradera utseendet. Installera fjädringskomponenter kräver speciella verktyg och kunskap och bör inte försökt utan rätt erfarenhet.
3

modifiera motorn för mer effekt. En kall luft intag i kombination med en mer lättflytande avgaser kommer att öka din Polos hästkrafter och förbättra dess avgasljud. Du kan också installera en prestanda chip som kalibrerar motorns dator för mer prestanda.
4

Uppgradera interiören. Om din Polo har bättre köregenskaper än lager, är en djupare uppsättning resultatindikatorer säten ett bra komplement till det inre för att bättre hålla de åkande på plats. För att ta bort lager sätena, skjut sätet bakåt och ta bort de främre skruvarna. Skjut fram stolen för att ta bort de bakre skruvarna. Installera nya säten med rätt sits adaptrar. En annan vanlig uppgradering är en mindre sport hjul, som installeras med ett nav som gör det hjul som skall skruvas på.
5

Installera en främre spoiler eller ett helt bodykit. Det finns flera företag som erbjuder exteriöra uppgraderingar för Mk3 Polo. Här kan du hålla det enkelt genom att installera en bakre vinge och front läpp. Eller du kan få mer extrema och installera ett komplett bodykit som omfattar främre och bakre stötfångare, sidokjolar och spoilers. Dessa delar ska installeras och målad av en specialist på en professionell body shop för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96502.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.