HKS EVC V Instruktioner

En boost controller är en enhet som du kan installera i din bil för att ge dig bättre prestanda i bilens motor och öka system. Den HKS EVC V är en modell av boost controller som har en display så att du kan se exakt hur din bil fungerar medan du kör. För att installera den här enheten, måste du ha ett kopplingsschema över ditt fordon och rätt verktyg för att ansluta den till datorn. Saker du behöver
Vehicle kopplingsschema
Trådskalare
trådanslutningsdon
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri för att undvika att chocka och skador på ledningar av fordonet. Placera stegmotorn på chassit borta från värmekällor eller fukt och markera platsen för monteringshålen. Använd borrmaskin för att skapa hål och montera motorn i chassit med de medföljande skruvarna, vilket gör att de portar är vända uppåt.
2

Fäst 6-mm slang till "O" porten på motorn genom att skjuta över anslutningspunkten tills den täcker det. Anslut den 6-mm slang med vakuum filter till "jag"-porten. Anslut den 4-mm slang med vakuum filter till "B"-porten på motorn.
3

Använd kopplingsschema att hitta en 12-volts kabel antändningskälla kör nära EVC enhet. Använd kabelskalare att klä denna tråd och använda sladdkopplingsdonet att göra en koppling till den röda tråd som kommer från EVC. Anslut den svarta EVC tråden till en bit av metallen på chassit av fordonet.
4

Anslut 4-mm slang körs från port "B" till en oavbruten ingastryck källa såsom en kompressor förbikopplingssignalen linje. Anslut slangen som kommer från "I"-port till en tryckluftkälla. Anslut slangen från "O"-porten direkt till westgate ställdonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87519.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.