Fördelarna med ett Stiff Front Sway Bar

Sway barer finns på framsidan och baksidan av de flesta fordon. I fronten finns det en uppsättning av två vingla barer, en framför framhjulen och en annan bakom framhjulen. Kräng.hämmare styra mängden magert fordonet genomgår vid kurvtagning. Utan dem skulle fordon hjul vara benägna att mycket mer rörelse under kurvtagning, ökar slitage på andra delar av fordonet och göra den instabil vid manövrering. Motorväg Hantering
hantering

Highway förbättras när stela främre vingla barer är installerade. Eftersom stela främre vingla barer kontrollera mängden krängning och flex att fordonet genomgår under körning, ökar de känslan av precision vid motorvägshastigheter. Fordonet kommer inte längre "float" i andra banor, men kommer att ge en skarpare, mer omedelbar respons.
Slow-Speed ​​Hantering

Lågfart hantering är också förbättras märkbart genom styvare barer främre vingla. I många fall, är tendensen av fordonet att rulla eller luta ännu tydligare i stadskörning då landsvägskörning. Front störtbågar hålla chassit på bilen nivån under vändning, vilket ger föraren en känsla av att alla fyra hjulen är ordentligt planterade på trottoaren.
Safety

Eftersom manuevering förbättras med styvare stänger främre vingla, är fordonets säkerhet förbättras också. För mycket kropp flex ger bilen en svävande känsla, och en känsla av att inte ha kontroll. Detta motverkas med främre vingla barer, eftersom de håller hjulen på fordonet på marken mycket bättre än vad fordon unequipped med främre vingla barer. Addera bromsreglersystemet

Stiff främre vingla barer hjälpa framför bilen vid bromsning med jämnt fördela vikten på fordonet över båda framhjulen, där de flesta av den nedåtriktade kraft bromsning ligger. Ett fordon som glider på en 45-graders vinkel medan bromsning gäller de flesta av dess nedåtriktad kraft till det hjul som är längst framför. Kräng.hämmare hjälper att överföra en del av denna vikt tillbaka till den bakre framhjulet i dessa fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87214.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.