Hur man gör en 1996 Honda Accord Go Faster

Honda Accord är en japansk bil känd för sin pålitlighet och byggkvalitet och har sålt mycket väl sedan det infördes. En sak att överenskommelsen i allmänhet inte är känt för är dock sin snabbhet och ren prestanda. Men liksom de flesta bilar, är det möjligt att göra denna modell prestera betydligt bättre än den gör i lager formulär. Det finns en stor eftermarknad som gör prestanda delar och tillbehör till de olika Accord modeller. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestation insug och avgas. Beståndet intag på en Accord består av en restriktiv luft box. Byte av luftlådan med en kall luftintag (CAI) kommer att leverera en större mängd tät, kall luft till motorn, som kommer att hjälpa den att göra mer ström. Beståndet avgaserna på en Accord är generellt små i diameter, vilket begränsar flödet av avgaser och förhindrar motorn från att köra så effektivt som möjligt. Installera en större diameter avgassystem och prestanda halsdukar kommer att producera mer makt samt att motorn låter bättre.
2

Installera en kompressor eller en turbo. Detta är en av de mest populära sätten att göra en Honda snabbare. Båda dessa metoder kallas påtvingad induktion och kraft luft in i motorn för att öka hästkrafter på antingen intag sida av motorn (överladdning) eller på avgassidan av motorn (turboladdning). Tänk på att dessa omvandlingar är inte billiga och brukar köra minst flera tusen dollar och bör installeras av en professionell butik för bästa resultat. Men detta är det enda sättet att få en hel del kraft från en Accord motor.
3

Byt beståndet fjädring och bromsar. Göra en bil "snabbare" betyder inte bara att det går snabbare i en rak linje, men förbättrar prestanda för hantering och bromsning. Montera sänkningssats och justerbara (eller åtminstone fastare) stötar prestanda. Detta kommer att sänka tyngdpunkten och minska onödig krängning och rörelser. För att göra bilen stannar snabbare, ersätta de stock bromsarna med större, cross-borrade skivor och prestanda bromsklossar.
4

Uppgradera hjul och däck. En högpresterande hjul och däck paket är ett annat utmärkt sätt att göra din Accord snabbare. Större hjul gör att du kan installera bredare prestanda däck, som är där de stora vinsterna kommer att bli. Performance däck gjorda av mjukare gummiblandning gör din Accord mycket snabbare i hörnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95816.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.