Så att välja rätt Rear End Gears

En bilens bakre utväxlingsförhållande kan ha en stor inverkan på hur bilen körs. Ändra bakre ändkugghjul i din bil kan vara en av de mest kostnadseffektiva sätten att ändra dess prestanda. Det finns många saker att tänka på när man väljer en bakre förhållande ändkugghjul dock. Förändringar i de bakre ändkugghjul kan påverka bilens toppfart, acceleration och bränsleekonomi. Fundera på hur du vill att din bil ska köras när du ändrar utväxling, och det kommer att vara lätt att välja rätt bakre ändkugghjul. Instruktioner
1

Bestäm bakre förhållandet ändkugghjul du vill att din bil ska ha. För höga hastigheter, såsom de som finns i högpresterande sportbilar, vill du ha en högre bakre ratio ändkugghjul. Dra tävlingsbilar ofta har en bakre förhållande ändkugghjul på 4,10 till 1. För mer kraft som skall användas i bogsering eller dragning med ett fordon, såsom en lastbil, är den bakre änden utväxlingsförhållande allmänhet lägre. En vanlig bakre änden utväxling i lastbilar är 2.73 till 1. Utväxlingen miniräknare Corral.net kan vara användbart för att ta hänsyn till motorns varvtal, fordonets hastighet och däckstorlek vid en given tidpunkt när man väljer en ordentlig utväxling.
2

Leta vilka delar är tillgängliga för ditt fordon som ger dig den utväxling som du letar efter eller något som liknar det. Den bakre änden utväxlingsförhållandet bestäms av förhållandet mellan antalet kuggar i ringhjulet kontra antalet kuggar i det mindre drevet. För att ta reda på förhållandet att en kombination av två växlar kommer att ge dig, dela tänderna på kuggkransen av kuggarna på drevet.
3

Välj en kuggstång och ett kugghjul redskap där relationen kommer att förse dig med den utväxling du valt för din bil i steg 1. Till exempel, om du bygger en bil dragracing och letar efter en 4,10-1 utväxling, kan du välja en kuggkrans som har 41 tänder och koppla ihop den med ett drev som har 10 tänder.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84204.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.