Hur man bygger en turbo bil

Lägga en bil turbo innebär att ändra några olika komponenter för att bygga en turbo bil. Turboaggregat använda avgaserna för att komprimera frisk luft och mata den tillbaka in i motorn för att producera hästkrafter. Anledningen till att göra den förändringen är för ökad hästkrafter. Använd denna kunskap för att göra alla delar samverkar för tillförlitlig turboladdade hästkrafter när du ber om det. Saker du behöver
Turbo bostäder
Turbo mount
Exhaust header
Tigersåg
Tubing (avgaser) katalog Oljeledning
Olja montering
Monteringsfäste
Slang
Grenrör
Drill
mutterdragare
uttag
Silicon packning
Drill Tap Främre rör
Visa fler instruktioner
1 < p> Montera turbo bostäder nära spjällhuset av ett injicerat bränsle bil. Använd ett fäste för att fästa turbo på en plats i motorrummet där huven kan stängas och turbon är så nära insuget som möjligt. Använd en skiftnyckel för att skruva fästet till motorn med hjälp av en befintlig Tillbehör montering. En främre luftkonditionering kompressor är en bra plats att sätta turbo fästet.
2

bort avgasgrenröret närmast Turbohuset med skiftnycklar och släng. Motorer utan grenrör men med rubriker kan använda befintliga rubriker för omvandlingen.
3

Installera ett avgassystem header och skär den så att den endast rör kvar är närmast huvudet fläns. Mät avståndet från ändarna till turbo bostäder och upprätta ett schema över det nya avgassystemet header med mätningar.
4

Svetsa ihop en header med nya avgas rör för att ansluta alla fyra rören i en kollektor slang innan turbon vid avgasinloppet. Fäst änden av den nya turbo header till turbo inlopp med en avgas fläns för att fästa de två tillsammans.
5

borra och gänga ett hål i botten framsidan av oljetråget för att samla in olja för smörjsystem för turbo. Skruva i en olja passande att acceptera en oljeledning och köra en oljeledning upp framför brandväggen av fordonet. Använd parenteser för att hålla linjen till brandväggen och sedan rikta den lösa änden av linjen mot Turbohuset olja montering. Anslut oljeledningen och olja passar ihop.
6

Skär ett stuprör från nya avgas slang för att avsluta Turbohuset och köra ner till den gamla avgassystemet under fordonet. Skapa en anpassad "candy cane" röret som löper över och ner brandväggen i bilen mot insatsen att utvisa turbo avgaserna efter användning.
7

Anslut Turbohuset till insugningsröret med en slang och slangklämmor för att göra en tunnel som förbinder spjällhuset och den turboladdade lufttillförseln kommer ut på framsidan av turbo bostäder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86316.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.