Typer av dragkrokar

Hitches är de väsentliga förbindningsstyckena som tillåter fordonen att dra släpvagnar. Det finns en mängd av missöden, varje portion specifika ändamål och gör det möjligt för fordonet att dra olika mängder av vikt. Ball Hitches

I Nordamerika, bollen missöden är de vanligaste dragkrokar. De består vanligtvis av antingen en dragstång /boll mount combo som är fäst direkt på fordonets ram, eller en mottagare dragstång monterad på fordonet med en avtagbar kula fäste.
Viktfördelning Hitches

Viktfördelning missöden använder accessoriska "Kräng.hämmare" i tillägg till den vanliga bollen. Dessa barer hjälpa fördela vikten för släpvagnen jämnt mellan alla axlar både fordon och släp.
Svanhals Hitches

svanhals missöden uteslutande används för svanhals trailers. De är i huvudsak ett skumt boll monterad i mitten av en lastbil säng, vilket underlättar viktfördelning, styra och bromsa.
Vändskiva missöden

vändskiva missöden är monterad i mitten av en lastbil säng precis som svanhals missöden är, men bortsett från att dessa två typer skiljer sig avsevärt. Kommersiella semi lastbilar är utrustade med vändskiva missöden eftersom de är den starkaste av alla hitch typer, och kan därför bära mycket mer vikt. Addera Pintle Hook /Lunette Hitches ring

Pintle krok /lunette missöden ring består av en tapp krok, som i princip är ett vertikalt ring som öppnas, och en horisontell lunette ring på släpfordonet. Pintle krok /lunette missöden ring är de mest säkra och stabila fästen på tuff terräng som byggarbetsplatser och off-road.
Viktklasser

Alla missöden hamnar i en vikt klass. Klass 1: 2000 £. brutto släpvagnsvikt, Klass 2: £ 3500. brutto släpvagnsvikt "Klass 3: 5.000 kg. brutto släpvagnsvikt, Klass 4: £ 10.000. brutto släpvagnsvikt, och klass 5: över 10.000 pund. brutto släpvagnsvikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94924.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.